busra_21 tatlibebegim_ Maşallah.İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.Bizde 36 içinde 3 kiloyduk.Kasılmalarım çok fazla doktorum dikişlerimin esnemesinden ve rahmin zarar görmesinden korkuyor o yüzden 38+1 de alalım dedi.Ama şekerden dolayı ciğerlerin geç gelişebileceği durumu beni tedirgin ediyor baya inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız.
tatlibebegim_ busra_21 amin inşallah Allahın izniyle kucaklarımza sağ salim alırız bende 38de almasını istiyodum ama 39dan aşağısını almam dedi 1 hafta daha beklerim bende😊
busra_21 tatlibebegim_ İlk doğumlarda erken alma taraftarı olmuyor doktorlar.Bence ne kadar durursa o kadar iyi.😊Kızımı 40+6 da sezeryan ile doğurdum.Ablasına göre baya erken olacak ama diğer komplikasyonlarıda göze alamıyor insan.Doktorlarımıza güvenmeliyiz gibi geliyor.Rabbim hayırlı doğum nasip etsin herkese.😊
tatlibebegim_ busra_21 normal doğumu beklersem 41 e kadar bekliyceni söyledi suni sancı verip o zamana kadarda kilosu falan artar hiç riske atmadım sezaryeni tercih ettim😊
busra_21 tatlibebegim_ Kendiniz ve bebeğiniz için en iyisini siz bilip hissedersiniz.🥰Evet o zamana baya kilo alır inşallah minnak.Kızım da 3700 doğmuştu.İnşallah hayırlısı ile kavuşuruz.🤲🏻❤️
Gulnihal_93 Merve_ceyhan0803 hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah normal mi sezaryen mi sizinki 🥰
Gulnihal_93 Merve_ceyhan0803 Rabbım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip aynı bende sezeryan olucak uyumlu olsun diye 24 .04.2024 sectik 😁
biranneikievlat Aysemm44 08.05.2024 kavuşacağız inşaAllah ama en sevindiğim şey abisinin doğum tarihi 05.08.2020 güzel bir uyum olacak Rabbiminde izniyle 😄😄🌺
Crn1012 Belim ağrıyor ama belimdeki ağrı şiddetlenmiyor vajina kısmım bıçak saplanır gibi ağrı giriyor ve karnım kasılıyor şuan sizce sancım mı başladı 40+2 yim Sabah hastaneye gidicem artık doğumu doktor fitille başlatırız dedi