gulgulgul Kizlar bu bebek arabasindan almayi dusunuyorum sizce nasil bundan alan var mi veya almayi dusunen cok cesit var kafam karisti bebek arabasi konusunda
Rabiapnr gulgulgul bende çok istiyorum ve çok kararsızım KESK’e bi yerlerde görme fırsatım olsa beklemede kalayım burda çok az yorum var hatta hiç o yüzden bir türlü cesaret edemedim 😞
Metyszz Mimalar gibi onlarda çocuklar için kullanılsızdır eminim mima kullananlara bi bakın öocuklar yürümeye başlayınca ayakları dıraşıda kalıyor sığmıyorlar bende çok düşündüm ama hiç kullanışlı bir araba olmadığına karar verdim ve kendi alanında en iyisi olan prego quattro aldım harika bir araba kalitesi sürüş şekli vs mağazada deneyince işte dedim budur yani. Sırf görüntü için bence alınmayacak bir araba
Egzolgub Esim de kiwi egg 6in 1i cok begeniyor fakat port bebesi kafami kurcaliyor benim de 🙄 görebilme firsati da olmayinca insan tereddütte kaliyor
Bella Ben aldım, gri rengini. İnanılmaz kaliteli ve güzel. Yani 5 çocuk doğur yine o arabayı kullan öyle bir araba bence. Şuan 38 haftalığım bebeğim doğsunda onda gezdireyim diye bakıyorum.😅 Deri ve çok kaliteli, arabaya bakmaktan kimse bebeğe bakmaz.😂 böylece bebeğime nazar değmez.🤪
gulgulgul Bella arabayi ben de almak istiyorum her gun bakiyorum cesaret edemiyorum ama cok da begeniyorum napsam ki siz hangi rengini aldiniz
gulgulgul AyEr ya aslinda pembesi en guzel ama ikincisi erkek olursa diye pembeye cesaret edemiyorum 😀😀
AyEr gulgulgul ben ıkıncıyı dusunemıyorum benım cok zor gecıyor şaka bı yana hem kız hem erkek ortak kullanacak bısı ıstıyorum arastırmaya devam ne kadarlıksın
gulgulgul AyEr 26 hafta 2 gunluguz 😊 artik karar vereyim diyorum cunku durmadan bebek arabasi bakiyorum hangi magazaya gitsem farkli model oneriyor o da kafami karistiriyor 😀
gulgulgul AyEr canim bi de sen arabayi canli gordun mu ben antalyada yasiyorum hic bir magazadan bulamadim alirsam internetten alicam ama bi de canlisini gorme firsatim olsaydi keske
AyEr gulgulgul benım kuzenım kullanıyor 3in 1 quen model onu gordum cok memnun o yuzden bende ıkısınden bırını ıstyrm
gulgulgul AyEr anladim ben de 1 hafta ucinde kararimi verip alacam artik 😀😀 alirsam sana haber ederim