Iremcmgz @Bino ay benimde 37+1 olacak pazartesi gün aldık sabah 7 de hastanede olacağım çok heyecanlıyım.
Bino Iremcmgz ayy bende 7 de orada olacağım. Doktorum 8 gibi aşırım ameliyata dedi. Hem çok heyecanlıyım, hem çok korkuyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah💖 siz neden 38 i beklemediniz ?
Bino Bilinmeyennn kolestaz teşhisi koyulduğu için doktorum 37+0 doğurmamı istedi. Normalde 24 nisana gün almıştık🤭 24.04.2024 olsun diye ama nasipte böyle varmış 💖
Gizyy Akyuz_90 38+5 te doğmuştu ilk bebeğim. Şimdi ikinciyi bekliyoruz. Bünyeye göre değişir mi bilmem ama dişçi de bile daha fazla stres yapmıştım hiç korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz. Sadece doğuma kadar ve doğumdan sonra mümkün olduğunca hareketsiz kalmamaya çalışın.
Umutaren Akyuz_90 ilk sezeryanla doğumum 40. Hafta oldu ama belli değildi normal yapacağım diye düşünüyordum bebek iri olunca vazgeçtik sancı vs yoktu daha kakasını yapmisti 2. Hamileliğim şuan 25 haftalık 38 de alcakmis doktor yine sezeryan olcak aralarinda 2 yaş olcak
Bino Iremcmgz ben hep 37 erken diye korkuyordum ama bir çok yerde normal doğum haftası olduğu yazıyor
Iremcmgz @Bino Amin inşallah sağ salim sıkıntısız kucağımıza alırız 🙏🙏 Bende de aşırı stres var doktor gün verdiğinden bu yana doğru düzgün uyuyamıyorum.
Saftirik Akyuz_90 hiç bişi olmaz hiç korkmayın, harika rahat bir doğum, biraz süt geç geliyo ama geliyo o da… İlk gebelikse 40 haftaya kadar bekleyin bence, ben beklemiştim, öyle… ikinci gebeliğim şimdi yine sezeryan olcam…