selim10 Arkadaşlar bebekler için giyim dışında nelerin alınması gerekiyor ? Emzik , biberon , ıslak mendil vs.
Azra8Engin selim10 bez ıslak mendil emzik biberon ateş ölçer alt açma bezleri bol ağız mendili şampuan deterjan burun aspiratörü serum fizyolojik pişik kremi tırnak makası veya törpüsü
myavocado selim10 keçi kılı tarak, banyo malzemeleri, pişik kremi, ateş ölçer, burun aspiratörü, çamaşır ve bulaşık deterjanı, ağız mendili, battaniyeler, kullanılacaksa hazır kundak, uyku tulumu, tırnak makasi-törpü, aklıma bunlar geldi
myavocado selim10 yani şöyle yenidogan tabi bardak kaşık kullanmaz ama, biberon filan kullanırsa onun temizliği için ozel bebekler için organik kimyasal olmayan deterjanlar oluyor. Pril ile yikayamayiz ki bebeğin biberonunu. Aynı şekilde çamaşırları içinde temiz içerikli çamaşır deterjanı.
selim10 myavocado hmm anladım , bide uyku tulumu internetten baktım şimdi ama normal tulum gibi duruyor, ya da yanlışına mı baktım acba
myavocado selim10 😅 onu ben de daha almadım ve net araştırmadım, ama normal tulum olmuyor ya böyle bacaklı kollu olmuyor yarım kundak gibi diye biliyorum ama ben de ayrıntılı bakamadım daha, bilen biri yazarsa hatta ben de öğrenirim.