ahmetberivan Gebeliklerimiz nasil gidiyor kızlar kaç hafta nereden katılıyorsunuz 💋 Teyzeleri biz 10 +2 Diyarbakırdan ❣️
iremd-1798 ahmetberivan 26 haftalık olduk ❤️ Balıkesir den bizde ☺️😅 valla sabırsızlıkla geçiyor arada yorgun bitkin de olsam bir şekilde geçmeye çalışıyor 😅☺️
tatlibebegim_ ahmetberivan 36+6 balıkesir😊bian önce doğursam diyorum kaburgalarımı kırmadan son 16 gün🥹
Harikuladeee 20+3 oğluşla Urfa ♥️ilk aylardan eser yok şükür gayet iyiyim zaten öyle olsa nasıl devam ederdim bilemiyorum yalnız hala bebiş hareketlerini hissedemedim ya da oldu da ben mi fark etmedim bilemiyorum 🫠bayram öncesi kontrole gittik 350 gr dendi 🤰
cLearQueen ahmetberivan guzel gibi gozukuyo olabilir de. Bizim hep aklimizda ya bi sorun varsa diye. Herkesin bulaniyor bizde sorun vsr var acaba diye
ahmetberivan Bendiyebiri_ doktorla konuşup mide bulantısı için ilaç isteyin Allah yardımcın olsun kuzum ben şimdiye kadar hiç kusmadim ama bulantım çok
Bendiyebiri_ ahmetberivan canim serum takıyorum onunda faydası yok hiç bişey fayda etmiyor damar patlaması aşırı derece kusma yemek yiyememe doktorlar bile ne yapacağını şaşırmış