Ebrugunesss Kızlar adetlerim düzensiz olduğu için doktora gitmiştim 10 gün gecikmişti bu ay test de yaptım negatifti doktor tarlusal ilacına başlattı kullandım biteli 5 gün oldu hala adet olmadım daha önce kullanan var mı etkisini geç mi gösteriyor prospektüsünde bi kaç gün içinde adet olcaksınız yazıyor kullanan varsa yazabilir mi
petitehatunn Ebrugunesss tekrar bi gebelik testi yap istersen. benim arkadaşımın da öyle olmuştu ilk testte çıkmamıştı. tarlusaş bitip adet olmayınca tekrar test yaptı hamileymiş meğer
glsmdncr Cnm ilac bittikten sonra 13 gun suresi var kimi 3. Gunde olur kimi 5. Gunde kimi 13. Gunde... benim de cok duzensiz oluyodu hep adet söktürücü ile adet olabiliyodum.. test yaptim negatif cikti tabi cocuk istiyoduk biz bi sure olmadi. Sonra adet sokturucu kullandim ustunden 12 gun gecti yine olmadim. Sonra kist filan olmustur belki ondan dolayı olmuyorumdur diye doktora gittim. Meger hamileymisim 🤗🤗🤗🤗 benim tarlusal kullandigim ilk zamanlae 3 5 gunde oluyodu son zamanlar olmam 10 12 günü buluyodu belki gec olursun sende. Yada belki kistin filan olmustur belkide hamilesindir... hayirlisi bi kac gun icinde bence doktora gorun