minnosbirkiz Bsryldz1 ikisi birbirinden çok farklı oluyor, yerleşme kanaması pembe veya kahverengi, çok nadir açık kırmızı renkte geliyor, regl kanaması parlak, yoğun ve koyu renkte geliyor, ben hep bu şekilde ayırt ettim
gdaslik Bsryldz1 bu gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım kahverengi ve bikaç damla şeklinde oluyor yerleşme kanaması.
Fatimeinci Bsryldz1 ben yerleşme kanaması yaşadım adetime bi kaç gün vardı pembe peçeteyi doldurdu adet olucam diye beklyodum rutin olan böyleydi hatta yola çıkıcaltk doldurdum valizi petlerle falan sonra olmadım gecikmeyle öğrendm Bsryldz1
1zehrs Bsryldz1 adetim düzenlidir olmadım test yaptım net çıktı doktora gittim 8 haftalık çoktı düzenli olunca bende belirtide yoktu yani
Bsryldz1 Reglime 4 gün vardi. Kanama geldi ama normalden farkli bir renkti ve 4 gun sürdü sona dogru kahverengi leke geldi ve bitti. Normal adet gunum 7 gun falan sürüyordu. Yumurtlama gününü degerlendirdik. Gebelik olabilir mi yoksa ben mi abartiyorum acaba diye dusunuyorum 😒
Elif-ada- Bsryldz1 cnm şuan aynı durumu yaşadım gebelik varmı bugün adet günüm henüz olmadım senin durumun neoldu acaba merakettim