BirPrensBirAnne Senmsii yok yaa biraz daha beklim dedim 🤦🏼♀️ hayal kırıklığına uğramak istemedim 1 hafta bekleyip olmazsa öyle yapıcam 🙄ama olur yada olmazsa ilk sana söylerim 🥰
Rabiul BirPrensBirAnne benimde hiç belirtim yoktu adet olacağım sanıyordum kasık ağrım vardı sadece 2 gün gecikmeyle öğrendim
Hfzegnes BirPrensBirAnne ben :D 1 buçuk aylık olmuş öyle öğrendim annem hissediyorum adetinde çok gecikti bence test yap diyince yaptım öğrendim hiç de aklımda yoktu sahsen
Senmsii BirPrensBirAnne Tamam canım benim dualarımız seninle 🙏 Hamilelerin duaları kabul olurmuş bak güzel haberlerini bekliyorum ☺️🥰
Limonlukekkk BirPrensBirAnne hiç bi belirti yokken uykumdan tuvalete gitmek için kalktım allah tarafından canım test yapmak istedı oysaki gunume 4 gun vardı bi baktım iki çizgi uykum kaçtı tabı😂
prens_prenses_annesi BirPrensBirAnne adetimde gecikmedi belirtimde yoktu adetime 10 gun vrken ogrendim
BirPrensBirAnne Senmsii duyguylandımm yaaa 🥹 amin cnm inşallahh sağ Salim kucağına al inşallah bebişi ❤️
Senmsii prens_prenses_annesi 7 haftalikta git bence canım garanti olsun duyamazsin falan boşuna strese sokma kendini