LadyVERA SeymaOzer0102 SeymaOzer0102 merhaba benim gebeliğim riskli o yüzden perinatologla ilerliyoruz. Kendi kliniği var hakan bey. Siz nereye ve kime gidiyorsunuz?
SeymaOzer0102 LadyVERA ben Niğdedeyim ama doğumu Adana da yapmayı düşünüyorum araştırma yapıyorum o yüzden
Serendipity16 Minikanne-76 aa sizde silopidesiniz 🥰 bizde eşimin işinden dolayı oradaydık bizim zamanımıza göre yine daha gelişmiştir şimdi
S19- Aysegulkzlc yunus emre devlette Gülbin Erol a gidiyorum gerçekten çok başarılı bir kadın çok tavsiye edilmişti bana. Bir de şehir Hastanesi’nde Melike Savaş öneriliyor. Özelde bir doktora gittim ama fikir beyan edecek kadar tanimiyorum
Busranurguzel Senmsii Senmsii hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz bende Tekirdağ Marmara Ereğlisindeyim
Selin9 Sare09 ben genelde nazillideki doktorları tercih ediyorum benim oturduğum yere daha yakın ama aydında da fedi ercana gidiyorum arada adu hastanesinde perinatoloji doktoru
Melike13mart Drysf_bjk ben 50.yilda oturuyorum sizin yeni hayirli olsun bizde 37.haftaligiz nasipse dogum yakin 😊
Drysf_bjk Melike13mart 50.yılda eltim oturuyor A caddesinde, teşekkür ederim 😊 maşallah siz yolun sonuna gelmişsiniz hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤗🥰
Serendipity16 Minikanne-76 evet biliyorum o durumu ben o yüzden oradayken çocuk istemedim özel hastane de ancak mardinde vardı klinikler falan vardı hala öyle mi bilmiyorum doğuran çok olunca orada 😂