Sbl56 Arkadaşlar çarşamba günü sezeryan doğumum var da belden uyuşturma yada tamamen uyuma halini sizin isteğinize göre mi karar veriliyor yoksa onu doktor mu belirliyor acaba
e_blue_sky_a Sbl56 benim doğumdan önce nst de bebeğimin kalp atışlarının kötüye gittiğini söylediler. Heyecan yaptım korktum bsy olacak diye. Ve anestezi doktoru sezaryene karar verdi.
Anneeadayi3 Sbl56 özel hastanede kendimiz seçiyoruz devleti bilmiyorum özel hastanedeki doktorum herşey senin istediğin gibi olur ilerler dedi
Anneeadayi3 e_blue_sky_a onu sormuyor farkındaysaniz genel yada spinali biz seçebilir miyiz diye soruyor zaten sezeryan olucak
e_blue_sky_a Anneeadayi3 genel anesteziye karar verdi yazacaktım yanlış yazmışım. Zaten anestezi doktorunun sezaryene karar verme yetkisi yok 😀 anestezi şekline karar verebilir
ayisit Sizin istediğiniz şekilde oluyor ama doktorların önerdiği spinal anestezi, sizin ve bebeğiniz için en iyisi de o bence.
Elifttk Sbl56 devlette sehır hastanesinde yaptım doğumumu belden uyusturdular sordum belden mı genel mı diye belden yapıyoruz dedi
berna-24 Sbl56 dün doğum yaptım nasıl olması gerektiğini anestezi doktoru karar verdi belden istiyordum ama genel oldum genelden uyanamamktan korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı yarım saat bile sürmedi doğum bitiminde uyanmıştım çok şükür
Zehrabbp Sbl56 benimkini doktor karar verdi uyuşturma oldu ama tam uyutulmk daha iyi ameliyathane buz gibi korkuda oluyor uyuyunca bir şey görmüyorsun
Flowerrs Sbl56 bende 18 ine gün aldım anestezi doktoru sordu nasıl istiyorsun diye genel istedim devlette ama gittiğim doktor belden uyuşturma önerdi ben istemedim çok korktuğum için
Daisyy000 Flowerrs Ben iğne fobisi olan bir insanım… Spinal ile sezaryen oldum. Kesinlikle boş yere genel almayın. Bebeğinizde etkilenir. O anı görmek o kadar güzel ki ….
Fata2014 Benim ilk doğum devlette zorunlu sezeryan genel anestezi oldu şimdi ikinci de nasıl olur bilmiyorum