Dün 5 dakikada bire düşen sancılarla acile geldim geldiğimde 9 cm açıklığım vardı apar topar doğumhaneye indirdiler ve yarım saat içinde doğurdum 🤣 ben bile ne olduğumu anlamadan çocuğum doğuverdi film şeridi gibi geliyor hala 🤣 Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlat yolu gözleyenlere de versin inşallah 💞

esmayb35 ay ne kadr kısa ve öz bir dogum saglikla ve huzurula büyüsün inşallah 😃 Darısı bana ve diğer annelere 🤲

esmayb35 hay maşallah ne güzel bir doğum😍 neler yaptınız acaba açıklık için ve bu kadar hızlı doğum için ilk gebelik miydi birde merak ettim 🫶🏻

esmayb35 maşallah ne kadar çabuk olmuş darısı bana olsun inşallah. Öncesinde hareketli miydiniz kolaylaştırmak için bir şeyler yaptınız mı birde dikişleriniz yırtılmanız var mı bebiş kaç kg doğdu acaba 💕🥰

esmayb35 ay güle güle büyütün hamililkte nasildinoz fiziksel olarak neler yaoatiniz bilgi verenlblr msimiz💕

Temmuzmucizesi26 hiç hareketli değildim erken doğum riskim vardı zaten hep bu zamana geldiğime şükrediyorum 😊 dikişim iki tane var evet o da benim hatamdan kaynaklı doğru ıkınamadım o anda ama olsunn bebiş de 2910 gr doğdu 😍

esmayb35 hamileliğin nasıl geçti peki hareketli miydin yani 🌸 Maşallah ya rabbim evlatlarını size bağışlasın bize de böyle su gibi doğum nasip etsin inşallahh🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Elfthh çoğunlukla yatarak geçirdim 😄 son ikü hafta falan aktiftim ama hep hiç kasmadım kendimi😊 amin inşallah darısı sizlerin başına 💞

Tantan yani evet onda da sancım gelmeye başladıktan yarım saat sonra doğurmuştum

YeniGelinMeselesi amiin inşaAllah Allahım hepinizi kurtarsın bir avazda 🤲🏻 son iki hafta hareketliydim sadece ondan öncesi hep sıkıntılı ve çoğunlukla yatarak geçmişti

esmayb35 ilkini kaç haftalıkken doğurmuştun bi de onun da doğum hikayesini anlatsan ilki ve ikincisi arasındaki farkı merak ettim