Bh05 Benimde dolgulu dişim çık ağrıdı 2 gün dayanabildim antibiyotik verdi ama hiçbir etkisini görmedim doktorumdan izinle dişi çektirdim kurtuldum çok şükür ama ara da o boş olan yer sızlama yapıyor birde diş etlerim sürekli şişiyor :(
-tugbmrt Limonlukekkk hiç bir işe yaramadı aksine dilimi uyusturdu sizin bu limon sevdası isimden mi geliyor 😂😂
Limonlukekkk -tugbmrt hahaha hiç güleceğim yoktu ben de hep işe yarıyor önerdiğim herkes dua ettı sizde niye yaramadıki
Kaderimmmm16899 -tugbmrt ağıran dişe sarımsak koyuyorum ağrıyı geciriyor hele iltihap varsa patlatıyor 1 kadar dişinde beklet canım 😊
Srylcnkya Farmasi çay ağacı sos var ya arkadaşlar onu kullanın gerçekten etki ediyor kulak çöpüne damlatıp dişinizin dibine sürün ama hemen etki etmiyor tamamen geçmesi için ama zaman la geçiyor yani oda 1 2 güne
Ruveydass Benim dışım ve kulagim ağrıyordu doktorum antibiyotik önerdi. Ağrıdan dolayı kasılmalar doğumu tetikler antibiyotigin bebeklere hiçbir zararı yok dedi. Bence kullan ağrıyı biliyorum eziyet etme kendine
Dlntkesn -tugbmrt gebeler için antibiyotik var diş için ben 9 haftalıkken kanal tedavisi yaptırdım doktoruna danış canım