birgencanne09 26+1 haftalık hamileyim annemlere geldik yiğenim kıskançlık yaptı karnıma yumruğu ile bastırdı ağrım oldu karnım sertleşti sırt üstü yatıyorum bebeğim hareket ediyor ama çok nazlı nazlı hareket ediyor yan yattım hareket etmiyor sizce ne yapabilirim
Gmzatgl birgencanne09 sırt üstü dinlenin kanama falan olursa doktorunuza gidin ama aşırı sert darbe almadıysanız bsey olmaz diye düşünüyorum
Yaprakdokumuseverr birgencanne09 çocuğum bazen karnıma oturuyor bazen sinirlenip vurduğu da oldu 32+3 üm bişey olmadı şükür. Aşırı darbe almadıktan sonra endişelenmeyin suyun içinde hafif darbeleri titreşim olarak hissediyordur.
Kubradagdevren birgencanne09 en çok korktuğum şey ortama girmek dahi istemiyorum böyle bişey yaşarım diye dayımın küçük bir oğlu var çok yaramaz ve çok agresif bir çocuk durduk yere gelir vurur büyük küçük dinlemez sık görüşüyoruz dayımın rahatsızlığından dolayı bi kaö kere karnıma vurmaya yeltendi anlık yakaladım kolunu ve çok garip bi şekilde uyaramıyprum yanlış anlaşılırım diye nasıl uyarabilirim bu çocuğu annesi babası yanında
Cennet_kusum16 birgencanne09 çok sert vurmadiysa bişey olmuyor. Rahatsız olup azıcık ağlıyorlar 😊 bizim doktorumuz bebeğin yuzunu görmek için yaptığında ultrasonda görmüştük. Karnına fazla dokunma dinlen. Bebişin sevdiği şeyleri ye keyfi yerine gelsin
birgencanne09 Kubradagdevren ben yengem e söylüyorum ama bugün birden bire yaptı biraz kıskançlık yaptı tam tutarken vurdu
gdaslik birgencanne09 benim de kızım 5 yaşında oyun amaçlı karnıma atlıyor vuruyor falan çok aşırı sent bir darbe olmadıkça korkmayın. Hatta ben direkt kızım bana doğru gelince refleks olarak artık karnımı koruyorum.
Merve1234Merve birgencanne09 benim doktorum karnıma tekme yesem bile bi şey olmayacağını söylemişti. Trafik kazası vs gibi büyük darbeler dışında sanırım amniyon sıvısı koruyor.