Ikicocukbiranne umycnr94 ben uzun zaman kullandım olmadı hiç. Kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir ilaç verir doktor
Sumeyyeky umycnr94 3-3 buçuk ay kullandım kaşıntı olmadı canım hiç başka bir sebebi vardır bence de geçmiş olsun 🌸
Mugey Ben sadece gece kullanıyorum eğer sabah akan tortuyu temizlemezsem bende de kaşıntı yapıyor ama haftaya kontrolüm var soracağım doktoruma
Anneadayiii umycnr94 bende kullanıyorum. Önceki gebeliğimde de kullandım ama kaşıntı problemi yaşamadım. Bende de alt tarafta ağrılar oluyor ama gidince soracağım bu hafta kontrolüm var
Ozgednc umycnr94 Fitili vajinal kullanırken malesef enfeksiyon kapabiliyoruz fitilden değilde elimizden kaynaklı bu durum.Bende artık oral almaya basladim
Anneadayiii Ozgednc oral kullanımda uyku yapıyor mu? 5 yaşında bir oğlum var ve uyku yaptığına dair bir duyum aldım. Bu nedenle oral kullanamıyorum daha doğrusu denemedim bile 😶
Nurbanusancak Anneadayiii oral alınca yan etkileri çok oluyormuş mide bulantısı halsizlik çok artıyormuş genelde doktorlar vajinal öneriyor o yüzden bende 2 haftadır kullanıyorum kaşıntım hiç yok doktorunuzla konuşun isterseniz 🥰
Esrackc Anneadayiii bende uyku değil baş dönmesi yapıyor çok fena. Eğer evdeysem ağızdan alıyorum ama çalışıyorsam sabah vajinal akşam ağızdan alıyorum.
Seymagulsen Anneadayiii Oral kullanım mahvediyor mide bulantısı baş dönmesi sersemlik ve uyku bana fazlasıyla yan etkisi oldu gerçekten ayakta duramıyordum 4 yaşındaki kızım anne ne zaman iyileşiceksin diyordu 🥲
umycnr94 Anneadayiii o şekilde de kullandım beni felaket sarstı baş dönmesi mide bulantısı halsizlik uyku hali sersemlik faln yapınca fitile döndük
umycnr94 Merversin tesekkr ederim en dgrusu carsmba gnu doktoruma anltym bu durumu mantar olablrmi acaba dyorum bazı gbeliklerde tetiklenirmis ya bu durum bilemedim en sağlıklısı doktorla knsmk olck sanırım 🥴🤦
Ecemmm07 umycnr94 ben tüp Bebek yaptıgmda altan kulandım olmadı 8 ay önce şuan 15 haftalık hamileyim ve agızdan alıyorum bazen yutmak zorda olsa dah rahat ve kolay oluyor fitil olarak cok zorlanıyordum
Anneadayiii Fitil olarak devam edeyim en iyisi :) bulantılarım yeni yeni azaldı kabus gibiydi yeniden istemem 🤭
aloevera umycnr94 genitalden kullandım. çok kullandım kaşıntı yapmıyor. çok çok nadiren alerji yapar. enfeksiyon durumu için doktorunla konuş istersen