Ozlmyldz Kızlar merhaba 17.haftadayım bir kaç gündür yürürken aşırı derece de kasık ağrım oluyor. Özellikle de sağ tarafım. Adım atarken bile canım acıyor bazen. Randevuma daha var. Başına gelen oldu mu ?
Latifeolgn Ozlmyldz benim 21 hafta olacak ve hala tarif ettiğin ağrılar mevcut doktorum magnezyum verdi biraz daha iyiyim tuvalete giderken bile zorlanıyordum çok şükür iyiyim doktoruna danış kesin
Ozlmyldz Ozi12345 neyle alakalı acaba benim ilk gebeliğim değil. Diğerinde böyle olmamıştım 🤷🏻♀️ belki tecrübesi olan arkadaşlar vardır.
sevvalaydd Ozlmyldz bende 9. Haftamdayim sol kasikta batma var benimde daha randevuma var bende korkuyorum sizce neden oluyordur bana da yardımcı olabilir misiniz
Ozlmyldz Latifeolgn yurt dışında yaşıyorum. Bizim buradaki doktorlar ilaç vermekten çok korkuyorlar 😅 6 mayısta randevum var daha erken gitme şansım yok gittiğimde muhakkak söylerim magnezyum iyi geldiyse 🙏🏻
Ozlmyldz sevvalaydd 9. Hafta da henüz yeni olduğu için ağrılar çok normal canım ❤️ kanaman yoksa endişe etme minik kendine yer yapmaya çalışıyordur 😊 benim hala kanamam var ilaçlarla iğnelerle bu haftalara zor geldim.