40+5 günü doldurmak uzereydim acilde kontrolüm vardı ki 2 gün sonrssi için yatış verilecekti acile gidip nst bağlandığinda az da olsa sancı çıkmıştı doktor yat dedi ben istemedim belki kendi sancım gelir diyerek kağıt imzalayıp çıktım doktor kendi sancin zor diyerek gönderdi beni saat 4 gibi hastaneden çıktım evime geldim 7500 adım atmışım o gün ve ağrım geçmesin diye oturmuyorum.bile ne kadar isim varsa hepsini yaptım evde en son saat 11 gibi eşim yattı kızım cizgifilm izliyodu bende artık uzandım yatiyordum ki içimden gazoz kapağı açar gibi pıt diye bı ses geldi suyunun geldiğini anladım hemen ayağa kalktım banyoya gittim ki suyum gelmişti hemen duşa girdim eşimi kaldırdım o an nişanım da geldi ve hafif ağrım vardı hemen acilden giriş yaptık saat 23.20 civarıydı muayenemi oldum 2-3 cm açıklık var denildi yukarı saanci odasına aldılar muayene nst sıcak duş aldirdilar yürüyüş yaptım bu süreçte annem yanımdaydı normal hoş sohbet eşliğinde devam ediyorduk sonra muaayeneye gelen doktor rahim yumusasin diye jel sürdü masaj yaptı rahim ağzımın cok geride olduğunu soyledi sancılarım yavaş yavaş cogaliyorken yine de yetersiz olabileceğini doğumun ancak sabaha 6-7 gibi anca olur dediler ama sancı geldikçe yatakta dizlerimi kendime çekip derin nefes alıp vererek sağa sola dönerek sancı karşıladım veee saat gece 3.22 de pamuk kziim kucagimdaydi sadece yarım saat suni ile desteklediler sonra doğum anında sadece kendi sancimla doğum yaptım ama doktorlarım ve ebeler hemşireler hepsi çok iyilerdi hepsinden Allah razı olsun herkes çok şaşırdı kimse benim 3.5 saatde doğum yapmami beklemiyodu bende dahil ama Rabbim çok şükür yardım etti ve kızım kucağımda 🥰 Allah herkese kolay su gibi doğum nasip etsin