Merve_ceyhan0803 48lipastelboya ben kırıkkaledeyken özel yaşam hastanesi Cenk beye gidiyordum o zamanlar yeni gebeydim ve çok memnundum sonrasında İstanbul’a taşınmak zorunda kaldık
zeliskya 48lipastelboya tekin kaleye gidiyorum cok memnunum ben sormadan her şeyi söylüyor ilgili cok bilgili doktor
48lipastelboya Merve_ceyhan0803 Şu an o doktor yok bende yaşam düşünüyorum ama doktor memnuniyetini öğrenmek istedim
Merve_ceyhan0803 48lipastelboya o zamn Berk uygura git kuzum oda çok iyi bir doktor hatta instegramdna takip et istersen
Bedihauslu 48lipastelboya ben 2 dogumun da orada yaptım çöm memnun kaldım doktorlar ebeler çok ilgiliydi hatta ebe sancıların geldikçe Bi dua söyledi onu söyle rahatlarsın nefes egzersiz i yap rahatlarsın dedi o şekilde baya ilgililerdi
incismomy zeliskya merhaba tekin kalede mi yaptınız doğumu? Memnun kaldınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:)
48lipastelboya Bedihauslu Bide Gülçin serpim var doğum ücretini öğrenmek istedim geçen özel koru hastanesinde oluyomuş doğum ben ayrı orası ayrı ücret alıyor dedi bu durumda çok pahalı oluyor
Bedihauslu 48lipastelboya aynen bende sordum benim bu 3 olduğu için ozelde yapıyım baglatiyim dedim Gülçin hanımı aradım 200 dedi ankarada doğum yaptiriyormus en az 30 bin dedi
Bedihauslu 48lipastelboya düşünürseniz yaşamın tam karşısında Bi doktor var orası da güzel orayı araştırın orası da iyi ama bana sorarsanız imkanınız varsa tekin kale
48lipastelboya Bedihauslu 200 bin miiiii 😳 Benim de üçüncü hatta bazı da sorunlarım olmuştu ikincide sordum ama bana net fiyat vermemişti aşırı pahalı yani şok oldu
48lipastelboya Bedihauslu Yavuz Şimşek diyorsanız yakınımda memnun olmayanlar var onu hiç düşünmedim galiba yaşama geçicem araştırıyorum bende hâlâ
Bedihauslu 48lipastelboya 2 bin muane ücreti 30 binde sezaryen istediğim için doğum ücreti eğer düşünürseniz tıp fakültesi nin özeli de var orası daha uygun