Prmdkanneee BusZeyRas yaa kuzum bi daha ki aya insalllaahhh moralleri yüksek tutalım ben bu ay innovita kullandım 💌
BusZeyRas Prmdkanneee benim tam anlamıyla denediğim ilk aydı bu ay o yüzden ıvulasyon almamıştım, ama bu önümüzdeki ay alayım diyorum. Hala kararsızım 5 li mi alsam trendyoldaki 15 liyi mi
BusZeyRas Prmdkanneee yarına şans eseri randevu buldum, bütün hormon testlerime baktıracağım inşallah caanım doktora da soracağım önereceği ovulasyon var mı diye
BusZeyRas Prmdkanneee canım bu innovita testi kullanmak zor mu ya ne bilim sanki anlamak bana zor geleck bunu
BusZeyRas Prmdkanneee biraz yorum falan okudum da gözüm korktu😁 hiç sevmem ıncık cıncık şeyleri. Sen naptın adet oldun mu canım
Prmdkanneee BusZeyRas yapmazlar kuzum zaten bende kadin doğumda çalıştım 6 ay hiç yapmamıştık ovulasyon testini de önermiyordu ama doktorum 😂
BusZeyRas Prmdkanneee ya ben dün adet oldum bugün test verdim erken mi verdim acaba ya kafama takıldı doktora da söyledim aslında dün oldum diye ama arada kaynadı mı ki
Prmdkanneee BusZeyRas kan testi demi kuzum iki veya üçüncü gün olması gerekiyordu işte doğru vermissin