Rehdaveannesi Kelebekmisaliihayat Ben de Gürün deyim ama Numune ye hiç muayeneye gitmedim, 32 haftalık olacağım yarın. Burada doğum olmuyormuş, bu haftadan sonra gitsem sıkıntı olur mu acaba? Tahsin Takcı’yı önerdiler ama siz hangi doktora gidiyorsunuz
biranneikievlat Berivan2115 Bursa-Hayat Hastanesinde doğum yapacağım, 8 Mayısta (Dilek Doğanbaş) doktorum eşliğinde inşaAllah.
Seda9507 Berivan2115 Tokattayim ama Erzurumluyum Erzurum buhara Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum inşallah. Birinci orada oldu 2. De aynı doktora gitmeyi düşünüyorum 🙂
merylii_ t_28 henüz yapmadım mayısta yapacağım, doktorumdan memnunum, muayene ücreti 1200 tl şuanda, doğum ücretleri de bu şekilde.
Bebitoo21 Berivan2115 merhaba ben diyarbakır da yaşıyorum . Genesis e gidiyorum doktorum pınar tantekin yaşar. Memnunum ilk doğumumda da orayı tercih etmştim ikinciye hamileyim 39+2 günlüğüz yine aynı hastane aynı doktor 5 günüm kaldı doğuma
Berivan2115 Bebitoo21 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah hamileliğin sonuna gelmişsin bile ☺🙏
Berivan2115 @“Masal_Aras”#p32188451vakti gelmiş Rabbim tek sancıda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏☺
elmaelmaelma 14022024 doğum ücretlerini öğrendiniz mi acaba? Mesai dışı geliyor mu yoksa nöbetçi doktor mu yaptırıyor doğumu? Esenler medipol için nöbetçi yaptırıyor demişti bir arkadaş. Bahçelievler medipol de mi aynı acaba?
14022024 elmaelmaelma şu an doğum ücreti 16 17 bin diye biliyorum daha 3 aylık olduğum için gece olduğunda geliyormu diye sormadım daha