Hatice--- 2 Martta sezaryen doğum yaptım lekelenmem devam ediyordu rengi de kahveye dönük kırmızıya yakındı bu gün kıpkırmızı kanamam geliyor yoğun değil ama geliyor sezaryen yerim de ağrı da devam ediyor ikinci ayrıca korkmaya da başladım
Liv3652 Hatice--- benimde eve geldikten bi hafta 10 gün sonra kesilmişti uzunca bir süre gelmedi kırk çıkmaya yakın bi kaç güne tekrar geldi 40 kontrolünde doktoruma sordum adet değilmiş o ondan sonra hiç gelmedi bi buçuk gün sürdü su an 3 buçuk aylığız hala olmadım
Cansuu34 Hatice--- ilk dogumumda benim de başıma gelmişti konrtole gittiğimde 40in içinde adet görmüşsün demişti doktorum ama yine de takip edin duruma göre dontora danışın tabiki
Hatice--- Liv3652 sezaryen yerimdeki ağrı bu gün daha fazla karnımda değişik bir ağrı var acile gideyim olmadı dikişlerden korkuyorum
Hatice--- Cansuu34 teşekkür ederim bu gün karnım ağrıyor sezaryen yerim özellikle hastaneye gideyim olmadı
Liv3652 Hatice--- usuttuyseniz oda ağrı yapar akıntı açıklık vs birşey yoksa dikişinizde sorun olacağını sanmıyorum benimde hala zaman zaman ağrır çok geçmiş olsun 💐
Cansuu34 Hatice--- kendinizi zorlayacak birşey yaptıysanız ondan da kaynaklanabilir dikiş ile ilgili olsa.illa ki bir sızıntı birşey olurdu diye düşünüyorum kendinizi olabildiğince sıcak tutun 40 gün boyunca bu tarz şeyler normal diye biliyorum ama aşırı anormallik varsa tabiki beklemeyin hemen gidin derim
Hatice--- _almirasmom aslında dikişlerde sorun mu var düşüncesi beni korkutuyor kanama rengi agri derken hastaneye gitmek şart oldu
Hatice--- Liv3652 uyurken aslında sabaha karşı deli gibi terleme geliyor sonra üşüyorum onun etkisi de olabilir