nursedaguney Merhaba kızlar, genitalinizde ağırlık baskı hissediyor musunuz 1 haftadır gece yatarken dönerken hissediyorum. Sanırım normal ama sizler yaşıyor musunuz? Zaten kalça ağrısını söylemiyorum bile. Heralde iyice ağırlaştığım için oluyor o da
Aycskn nursedaguney ara ara kasıklarda zorlanma ağrı oluyor o kadar daha çok hareket ettiği zaman kaburgalarım ağırıyor her an kırılıp dışarı çıkacak gibi zorlanıyor bazen 🤦♀️
asell13 nursedaguney muayneye gidince doktorum direkt söylüyor sayacağın bütün şikayetler normal 😂😂olsun ben yinede söylüyorum 😅 dün akşam eşim bile diyor doğursanda hepimiz rahatlasak sanki o yükü bende taşıyorum diyor 😂😂😂
Ozlem1993 nursedaguney benm karnım aşağıda artık ve oturdugumda göbek bacakların üstünde kalıyorya bacaklarmın orda harwket hissediyorum kasıklarımda falan daha 34+3 korkuyom bazen
Haticeburak06 nursedaguney hep oluyor 32de başladı az ömcede oldu yürürken bi anda baskı oluyor sızı giriyor deliğime 🥺 33 olduk bizde kızımla
nursedaguney Aycskn genitalimde ağrı oluyor anlamadım ama birkaç kişide de duymuştum. Doktorumda normal gördü ama 16 sında gideceğim bakalım ne diyecek. Sizin doğumunuz ne zaman 🥹
Aycskn nursedaguney gerçi doğum yaklaşıyor çok normal böyle ağrıların olması bence ama vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 aceleci bir bebiş değilse mayıs 15 gibi tahmini olarak sizin ne zaman
dogurangaplumba Ben 32 haftalığım tecrübeniz vardır diye geldim benim bebeğimde kasıklarıma ayağını sokuyor gibime geliyor bazen öyle bir bastırıyor ki kasığım patlayacak sanki o ordan çekilene kadar eğilip kalıyorum hareket edemiyorum en çok sol tarafımda oluyor bu başınıza geldi mi hiç şuan yine yapıyor onu yapma kuzum bir gün çıkcan ordan diyorum sesimi duyunca daha çok yapıyor cimcime
Eylul_eylul Ozlem1993 ay benimde öyle karnım hep aşağıdaydı zaten artık oturduğumda göbeğimde kucağıma oturuyor 35 haftalığım bebek daha dönmemiş poposu baskı yapıyor
Serendipity16 Bsrrgl döndüğünü anladınız mı ? Bende 34+2’yim en son 32. Haftamda hala ters duruyordu ama başı hala yukarıda gibi hissediyorum dönse hisseder miyim
Bsrrgl dogurangaplumba evet dönünce geçti. Başın da illaki baskısı var ama aynı şey değil. Bende öyle oldu.
annelik_4 nursedaguney 32+3 haftalığim dediginiz gibi benimde bazen kasıklarıma çok ağrı giriyor ozellikle gece sağa sola dönerken zorlanıyorum 😶
Zukileta Bende 33 haftaligim. Bebişim hep kasiklarimda aylardir. Sanki şıp diye düşecek gibi hissediyordum. Dr kontrolunde hersey normal gidiyor. Beni tek zorlayan sırt ağrım. 2. Doğum olacak inşallah . Son zamanlar hiiic gecmiyoooor kizlaaaarrrrrr 😁😁
sencancoban Ben 35. Hafta bitti 36 içindeyim bi anda bir haftada 1 kilo aldım normal mi hızlı kilo artışı acaba bas asagıda ayakşar yukarıda resmen baş baskı yapıyo bana ayaklarlada tekmeler atıyor geçen hafta 34 haftada 2700 46 cm civarı demişti doktor kilo artısı bundon haftalarda bi anda oluyor mu
Bsrrgl Serendipity16 bir gece midem kötü uyandım istifra ettim sonra tekrar geri yatınca düz sırt üstü yatmıştım bı anda karnım çok yumuşadı bebek çok hareket etmeye başladı resmen bir saat durmadı ve vurma değil kayma hareketi gibi hissediliyordu net eşimde dedim ki bu kız bu gece döndü kesin sabah foktora gittim dönmüştü. Ben hissettim eğer böyle sakin bir anda denk gelirseniz bence anlamamak mümkün değil.