worin Kızlar uyuyamıyorum:( 35 haftalık hamileyim ve kalçamda aşırı derecede bir ağrı ve ağırlık var.. canım hem çok acıyo hem de uyuyamıyorum çıldırcam
cemrexk worin benimde :( her iki tarafımda, kalkarken cok zorlanıyorum, doktora gittim hamilelikte normal dedi ama cok şiddetliyse ortopedi ye git dedi, makineye felan girmen gerekebilir dedi.. pek önermiyorum ama dedi doktor, gitmedim bende
sonsuzmasalim worin bendede vardı aynısı doktor symphsenlockerung’dan ve beckenboden’dan dolayı oluyor ağrılar dedi. doğum için hazırlanıyorlar yumuşuyorlar. da müssen wir leider durch🤷🏽♀️ geceleri çok felaket oluyor ağrısı gündüzleri neyse de
ceco worin 🥵🥵🥵 ben 17 haftalığım şuan yaşadığın şeyi ben yaşıyorum doktorum da kanamam olmadığı sürece önemli değil sadece yorulmuşsundur dedi
Gmzcngi worin valla bendede bacak ağrısı cok başladı geceleri🥺 kalcamdada ağrı wardı 2 ay öncesine kdr yürüyemiyordum bile bide gerçekten insan yoruldugundada ağrıyor doktor magnezyum eksikliği dedi ilac verdi su ile icilen bana cok iyi geldi🤲
worin sonsuzmasalim canım çok acıyor ya böyle birşet olamaz gündüzleri dediğin gibi sorun değil de gece o hisle uyuyamıyor insan:/
sonsuzmasalim worin aynen bende öyleyim resmen ayağa kalkamıyorum. tuvalete falan gitmek istediğimde eşim taşıyor beni. felaket bir ağrı ya😭 yasli nineler gibi yürüyorum bu agridan dolayi🤭
Hasretimmm worin 37+3 uz bugun cati agrisi bi yandan sirt agrisi bi yandan zaten o kalca agrisiyla butunlestim artik 30. Haftadan beri ozellikle yataktan kalkinca fena ya taa ayak bilegimden kasiyo artik once biraz oturuyorum sonra kalkiyorum biraz durup oyle yuruyorum magnezyum falanda kar etmedi bana