Kafam allak bullak cildircam yani özel hastaneye gidiyorum doktorumdan memnunum 28. Haftada dahi bebek doğum pozisyonu almıştı neyse 35 . Haftada bir ebe el ile muayene ettiğinde bu bebek gelişi ters zorunlu sezeryan dedi inanamadim doktoruma gittim doktorum o an ronmustum bebeğin gelisinde sıkıntı yok bebek doğum pozisyonu almış dedi ondan iki gün sonra sağlık ocağına farklı bir ebe gördü muayene etti bu bebeğin kafasi sağ tararinda doğum pozisyonunda değil bundan sonra da daha donmez dedi doktoruma söyledim yoluna kiminle devam etmek istiyorsan karar vermelisin dedi benim kardeşim ebe şuan benim doğumum icin geldim 38. Haftadayim bu bebeğin kafasi sağda ayaklar solda kesinlikle doğum pozisyona geçemez 28. 33 haftalarda olsaydı geçerdi falan bayağı anlattı ee beb üç tane ebeye inanayım doktoruma inanayım devlet hastanesindeki ebe dedi ki özel hastanedeki doktor bilinçli soylemiyorki hemen sezeryan yapayimda basini beklemeyim diye dedi güvenimi sorguluyorum şuan doktorumdan memenundum doğuma bir hafta var nasıl değiştireyim