feslegenkokusu Kızlar 1 buçuk aylık bebeğim var. Geceleri 4 saat uyutuyorum. Gündüz 3 saat. Acaba gündüzde 4 saat mi uyutsam? Sizin düzeniniz nasıl ?
asell13 feslegenkokusu oğlum saat falan dinlemiyordu vala gece 40 dk da bi uyandığını hatırlıyorum 3-4 saat benim için çok uzun süreler 😅 inşallah kızım abisine çekmez düzgün 2 saat uyuyup bi düzen kursa bile şükür derim ya. Maşallah maşallah bırak uykusu varsa bölme hiç beslenme kadar uykuda çok önemli gelişim için
Papatyakokulukiz feslegenkokusu vallaha onu bunu bilmem 6 aydan sonra desteksiz uyutmaya öğretirseniz uyuma saatlerini uyuma sürelerine dikkat ederseniz düzene giriyor
[silindi] Bacım ne kadar uyutursan uyut atak haftaları var asla düzene girmiyor arkadaşım doğum yaptı bebeği beş aylık oldu bir süre düzen tutuyor sonra tak atak haftası hemen bozuluyor o yüzden ne zaman uyumak isterse artık 😂
mombarbie_ [silindi] gündüz uyku düzeni nanay 😅 benimde 1 buçuk aylık atak haftasından sonra gitti attaaaaa geceleri uyuyor Allahtan 😅
feslegenkokusu asell13 işte bazen uyuyor bazen uyumuyor bende kararsız kalıyorum bu uyumayı kendime ayırıp ayırmama konusunda 🤣
mombarbie_ feslegenkokusu gündüz uyutmamaya calis diycem ama bizimki gündüz uyusa bile gece her türlü uyuyor kendi kendilerine düzen oturtmuslar
feslegenkokusu mombarbie_ bizimki de gündüz meme olmayınca ağlıyor bu sefer emerken uyuyor 🤣 uyutmamak mümkün mü ki
Papatyakokulukiz feslegenkokusu benim oğlum geceleri acikmasa bile 2 sn de olsa emip uykuya dalıyordu ve sabaha kadar kaç defa kalktığımızı sayamıyorduk. Doktora sorduğumda alışkanlık yapmış kilosu gelişimi iyi artık geceleri emzirmeye gerek yok dedi ve çok şükür 7 aydan beri geceleri güzel uykumuz var . İşte kucakta sallama arabada sallama ayakta beşikte bunlar hep destekli uyutma bunlara alışıyorlar uyandıklarında aynı uyku yöntemini istiyorlard