ayayay Kızlar bugün kan verdim tekrardan ve Beta Hcg 66 dan 135 çıktı yani yine ikiye katlanmış oluyor doktora henüz çıkmadım ama sonuç güzel gibi duruyor 🥹🥹
sweetmom_ ayayay hayırlı olsun inşaallah. Sağlıkla kucağına alırsın. Son adet tarihiniz ne zamandi acaba?
Ftrhn ayayay benim bir arkadaşımın sat 6 Mart beta hcg dün 13 çıktı doktor çok arada konuşmuş. Bugün de hafif lekelenme olmuş kahve rengi çok tedirgin sizce geç döllenme mi yerleşme kanaması mı
sweetmom_ ayayay geç döllenme olmuş olabilir. 2 gün sonra tekrar verin değer artarsa gebelik söz konusu olir.
sweetmom_ ayayay maşallah artmış. İnşaallah sağlıklı bir gebelik geçirir. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim. Bana da dua et lütfen 🙏🏻🤍🤍
ayayay Ftrhn benim bundan önceki adetim de aynısı olmuştu betam 12 çıkmıştı ve sonradan kanamam olmuştu betam 0 lanmıştı kimyasal gebelikti maalesef tutmamıştı…
ayayay sweetmom_ inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla 🥺🙏🏼 Allahın izniyle isteyen herkese nasip olsun inşallah sizinde gönlünüze göre versin 🙏🏼❤️