Hlimee Kızlar her kıpır kıpır olduğunda kamerayı açıyorum ama tık yok Kapatıyorum kaldığı yerden devam ediyor Yiğit Hamzam 🥰 Neyse artık doğurduğum da ısıra ısıra yicem haketti evladım
biranneikievlat Hlimee Şu durumdan dolayı zor bela bi video çekebildim. Uzun uzadıya çekmesem onuda çekemeyecektim herhalde kırptım sonradan 🤷🏽♀️😄😄
Havva2626 Hlimee Aynısı bende de oluyor, bir de şu durum var birisine bak hareket ediyor diyorum o an aşırı hareket ediyor durmadan, sonra o kişi karnıma elleyince hiç tık yok, bu döngü böyle gidiyor. 😄😄
ttazeannee Hlimee Aynı benim bebişkom da öyle videoya çekmeye başlayınca duruyor pıt pıt dokunuyorum konuşuyorum yok kapattığım gibi fıkır fıkır
Hlimee biranneikievlat 5 dakika bekledim artık elim titremeye başladı karnıma vuruyorum ediyorum tepki versin diye yok inat
denizzozkan Hlimee ayy hepsi aynı demek tam açıyorum kamera kesiliyormuş veya babasını dürtüyorum konuşmuyorum bile elimle bak yapıyorum yine bırakıyor çok zekiler 😂
biranneikievlat Hlimee Evet ya birde eşime göstereceğim bak ne kadar hareketli diye asla kıpırdamıyor 😄😄🤷🏽♀️