Kubis42 Kızlar merhaba, 11 haftalık gebeyim. Aynı zamanda emziriyorum. burun tıkanıklığı boğaz ağrısı öksürük ne arasanız var antibiyotik kullanicam ama doğal olarak da onerebileceginiz neler var etkili olanlardan?
Eko93 Kubis42 ıhlamur. Ballı süt. Limonlu su. Bunları deneyebilirsin.nben ıhlamur içine elma kabuğu ve sogan atıp içine az limon sıkıyorum
Kubis42 Eko93 ballı süt icemem süt çok rahatsız ediyor beni ama ihlamurlu olanı deneyim bende olmazsa
Busra3590 Bende 13 haftalığım fena grip oldum sıtma tutuyor ince ince limonu doğrayıp az tuzla yiyorum ıhlamur elma da öksürük için iyi bende henüz öksürük yok ateşim yükseliyor🤕
Kubis42 Busra3590 çok geçmiş olsun size de hamileyken hasta olmak da kötü ilaç da kullanılmıyor pek 🥴
Kubis42 Zbsbzc1 teşekkür ederim deniycem.am toz degilde yaprak olandan yani toz olmayandan yapsam nasıl olur oda olur heralde dimi?
Eko93 Muallime38 doktorum bana içebilirsin demişti ama sizin durumunuz ne bilmiyorum ama ben limonlu su çok ictim
Muallime38 Eko93 Doktora danismadim açıkçası netten baktım bir fincan içilebilir yazıyordu içtim ben de ama yorumları okuyunca kötü hissettim