Krasivyy DenizligZl sahibinide çok iyi tanırım amcam merterde toptancı musa bey en iyisi diyebilirim piyasada hep en kaliteli ürünleri alır
Busrababuz DenizligZl ben kendi kuzenime de aldım o kullandı hala da kullanıyor bende hamileliğinde çoğu ürünü ordan alıyorum hem uygun hem kaliteli sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum
BusraEda Hepsi buradadan fulla modadan ürn aldım. Sarı görünüyordu yeşil geldi. Kız bebek zıbın seti yazıyordu bir baktım kocaman boy yazıyor tişörtünde . çok gıcık olmuştum 🙄 Şansıma demek ki. Kumaşı da çok kabaydı. Yıkadım açıkçası belki adam olur diye ama yok. Baza altında mahşer gününü bekliyor 😂😂
Mucizenintakendisi BusraEda merhaba size ulaşabilmem için instegraminizi verirmisiniz size ulaşmamız lazım fullamoda ürünü için
Mucizenintakendisi BusraEda DenizligZl DenizligZl https://instagram.com/fullamoda?utm_source=ig_profile_share&igshid=k318171205e2
BusraEda Hepsi burada sitesinde, fulla modanın satış sayfasında Eski siparişlerimde görüyorum şuan ama link için tıkladığımda gün tükenmiştir yazıyor maalesef link atamıyorum 😤