Aysenurdmrl 3 aydır burum tıkalı ve asla açılmıyor çok şey denedim . Birdek otrivine burun spreyi açıyor malesef ki kullanmak durumunda kalıyorum . Kullanan kişiler var mı herhangi bir zararı oldu mu size ?
Shurupp Aysenurdmrl başından beri kullanıyorum. Allerjik astım burun eti her şey var onu da kullanmazsam hiç nefes alamıyorum doktorunuza danışmadan kullanmayın yinede siz.
[silindi] Aysenurdmrl ben kullandım sonra doktorum sürekli kullanmamı söyledi beş günden fazla kullanılmıyormuş bağımlılık yapıyormuş içinde kortizon olduğu için
Minigiim-vebenn52 Aysenurdmrl bana doğum anında bile sprey vermediler serum fizyolojik ile açıyordum burun spreyi vermiyo genelde doktorlar serum fizyolojik açmıyor mı burnunuzu
Ksniak Aysenurdmrl bende de gebelik nezlesi diye bir şey varmış burnum tıkalı diye uyku uyuyamıyordum… kullandım mecbur birkaç kere bir şey olmadı 🤷🏻♀️
Aysenurdmrl Shurupp valla ben mecburen kullanıyorum çünkü burnum 100 100 tıkanıyor serumda açmıyor tuzlu su da açmıyor :(
Aysenurdmrl Minigiim-vebenn52 keşke açsa 1 gram bile açmıyor :( 100 de 100 tıkalı olduğu için herhalde
SeydaGolcuk0 Minigiim-vebenn52 Serum fizyolojigi nasil uyguluyosunuz bende kullaniyorum iki gundur öyle aman aman acmiyor
SeydaGolcuk0 Minigiim-vebenn52 Aynen malesef oyle oluyo. Mahvoldum bende bu tikanikliktan uyku uyutmuyo. Yemek yemek bile işkence
esty35 SeydaGolcuk0 benim de bazen tıkanıyor bazen çeşme gibi akıyor iki gündür koku alamıyorum :( doktorum ve eczacı rinomax burun spreyi önerdi okyanus suyu bir zararı yokmuş hamilelikte
ezgi-esk Ben gripken eczaneye sprey almaya gittiö kesinlikle veremem düşüğe yol açıyor sadece serum fizyolojik kullanabilirsiniz dedi
esty35 ezgi-esk okyanus sulu olan spreylerin bir zararı yokmuş. bir zararı olsa başta kadın doğum doktoru önermezdi. kortizonlu spreyleri önermiyorlar
ezgi-esk esty35 Yani bilmiyorum bende çok kötü girip oldum 4-5 haftalıkken. Sprey kullanamadım çok kötü geçti gribim açıkcası korktumda düşüğe yol açacak olmasından