Muaz Beta 671 ken şimdi betam 51585 olmuş kızlar daha randevu bulamadım kadın doğuma ağrılarım artığı için acile gittim kan verdim sonuclari yarın doktuar gostericem
momofmychildren Muaz 13 gün arayla demişsiniz ilk değer 671 iki günde bir artışını takip ettiğinizi varsayarsak artışı normal görünüyor mutlaka kese görürsünüz bu değerle ikiz olup olmadığını betadan anlamak mümkün değil bazen tek gebeliklerde de yüksek çıkabilir
Lina_alya_aras Muaz ikiz gibi ama yine de en kesin sonucu doktor söyler canım üzülme hayırlısını dile
aogoya Muaz yüksek çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Ennnnn hayırlısını rabbim bilir diyip biraz teslim olmak ve kabul etmek lazım en doğrusunu doktora gittiğinizde belli olur çok merak ettim yazarsanız burdan sevinirim
Muaz momofmychildren ya ne bilim ya daha randevu bulamadım yarın doktor baksın acil kadin doğumdan belki utraldon muneye gönderir doktor
momofmychildren Muaz acilden maalesef bakıp söylemiyorlar eğer ki kadın doğum hastanesi varsa ona gidin ya da özele