Kızlar biraz kafa dağıtmak istedim, benimle aynı haftalarda olup aynı şeyleri yaşayanlar vardır belki. Pazar gecesi öksürük ve ateşle basladi hastalığım karnım çok acıyordu öksururken, doktoruma gittim hemen dahiliye yönlendirdi erken doğumu tetikliyormuş çünkü bu haftalar öksürük oda acile yönlendirip serum taktiridi. Sonra nst çekildi ve sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyorum sancı falan. Doktor iki gün yatış verdi 5 6 tane daha yattığım sure boyunca serum verildi ikisi anitibiyotikliydi. İki tane ciğer geliştirici vuruldu, Nidicard diye erken doğum önleyici hap kullandım baya sık aralıklarla, gunde 3 kere nst takıldı İlkler yine sancılı çıktı ama son iki tanesinde sancı olmayınca doktorun taburcu etti dün. Şimdide inanılmaz bir burun tıkanıklığım var nefes alamıyorum hava makinası aldık onu kullanıyorum ama çok çok az açılıyor sonra yine asla uyutmuyor nefes aldırmıyor varmı burun tıkanıklığı için tavsiyeniz. Bu sırada karnım aşırı gergin ve bebeğimin hareketleri azaldı ama hareket ediyor yinede hissediyorum gün içinde çok üzülüyorum bir sorun olacak diye dualarınızda yer verin lütfen bebeğim içerde biraz daha gününü tamamlasın 🙏🙏 bide öksürük yüzünden gerçekten erken doğum yapan var mı ya 🤷🏼♀️