Damla_pelin Merhaba kızlar 23+1 hamileyim ve markette çalışıyorum ikinci gebeliğim ve karnım çok büyüdü, akşam bacak ağrıları da başladı. Böyle durumda olan var mı? Siz naptınız ?
Serendipity16 Damla_pelin magnezyum kullanabilirsiniz karnınız büyüdüğü için bi de büyük ihtimal çok ayakta kalıyorsunuz o yüzden bel ağrınızın olması çok normal
Gulaysrcn Damla_pelin ben çalışmıyorum ama yine de ayakta kalsamda kalmasamda sırtım çok ağrıyor benim bazen ağlayacak gibi oluyorum. 27. Haftadayim sanki dayak yemişim gibi bi agri😆
Damla_pelin Eko93 araya bayram girince doktor a gidemedm , ptesi inşallah ama muz yiyin diyen var oda iyi geliyormuş
eylemm09 Pembesarelle2 çok zor ya valla ben hamileliğimin 14. haftaya kadar olan dönemini kafamdan silmek istiyorum bol bol meyve tüket ve uzan dinlen hep 💕💕💕
Pembesarelle2 Damla_pelin Öyle gerçekten bende anlamadım aslında hafif ağrıydı ama dün iftifra ettim ayaktaydım öğürürken bir ağrı saplandı o hala devam ediyor
Pembesarelle2 eylemm09 İlk haftalar böyle sizinde varmıydı bol bol dinleniyorum hiç bir şey yapmıyorum yengeç gibi yumuldum resmen 🫠
Damla_pelin eylemm09 arkadaşım calsyrm 101 de bayram da bir yoğun varya nasıl bütün gün ayakta . 32 hafta da baslicam nasipse rapor alicam sonra doğum iznine ayrılırim artık diye düşünüyorum
eylemm09 Pembesarelle2 evet yaa vardı kasık ağrısı ve bel ağrısı şimdi 20 haftalık çok şükür bişey yok iyiyim ilk zamanlar ağzımın tadı hiç yoktu sanki ağzımda bozuk para varmış gibiydi bir eni yeni geçiyor hala daha ara sıra oluyor ve burun tıkanıklığı 20 gün burun tıkanıklığı yaşadım uykular haram olmuştu mide bulantısı desen bi yandan bi ara enfeksiyon vardı hem kanda hem idrarda ben varya öldüm öldüm sanki ama geçti çok şükür 😄
Pembesarelle2 eylemm09 Çok şükür bundan sonrası rahatlıkla geçer inşallah benimde 6. Haftada bulantım ve istifra etmelerim başladı prilam kullanıyorum kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum son 1 haftadır da bel ağrım başladı şükür ediyorum bol bol 3.5 yıl sonra nasip oldu yanlış konuşmak istemiyorum 🫠🧚♀️