Sevvalll42 Merhaba kızlar 7 nisanda yumurtladım bat 18 bi test yapıyom dedim ovülasyon testi bu arada çokta silik değil ilk yaptığım günler çizgi bembeyaz oluyodu şimdi belli inşallah vardır ya
nzl41 Ovulasyon testinde gebelik belirlenmez eğer adetinizde gecikme olduysa erken gebelik testi yapın. Ovulasyon testi yanıltır çünkü bende öyle olduğunu duymuştum adet başlangıcıma kadar iki çizgiydi sonra adet oldum
Sevvalll42 nzl41 zaten hep 2 çizgi var ovülasyonda ikiside kpkoyu olunca ya hamilelik yada yumurtlamayı gösteriyo
Meryoss Hamilelik belli oluyor ovulasyonda ben öyle ogrenmistim adet gunume yakın ikiside çok koyuydu yada t çizgisi aşırı koyu oluyor
ikizprensesannesi @Sevvalll42 Bu testin aynısı gebeligimde kontrol çizgisi daha silik diger çizgi daha koyu çıkmıştı
Sevvalll42 ikizprensesannesi valla normalde silik olur adetime de az kaldı pembe çıktıya belki koyulaşır
nzl41 OVÜLASYON TESTİNDE GEBELİK BELLİ OLUR MU? Hamilelik testinde hamilelik durumunu belirleyen hormon HCG’dir. Ovülasyon testindeki ise LH hormonu ölçümü yapılır. Bu yüzden ovülasyon testi hamileliği belirlemez.
nzl41 Nznks bazı konular da biz kadınları intertteki bazı yorumlar maalesef yanlış yönlendiriyor bu da bizi kötü duruma sokuyor mesela birini ovulasyon testi sayesinde denk gelmiş öylesine gebelik testi pozitif çıkmış sonra da herkes denemiş ama negatif çıkmış ben hüsrana uğramaması için söyledim ki umarım ki gebedir.