ebru23 kizlar bana gittigim doktor devavit vermemisti ama saglik ocagi verdi onu kullanmaya basladim bulantilarim kusmalarim artti resmen yemektwn hemen once bi bardak su ile icip yemegi beklemeden yiyorum ve cikartiyorum hep yedigimi 5 dk sonra kulllanmicam daha
Deletedmom34 ebru23 Bende kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım canım. Doktoruna söyle başka bir ilaçla değiştirsin dokunmuştur
Seher_ ebru23 banada doktorum vermedi sağlık ocağında verdiler ama bana dokunmadı halsizligime falan iyi geldi tok için demişti bana dokunduysa gece yatarken deneyin
Seher_ ebru23 kullanın bence günlük vitamin çünkü bebislerimiz için mecburuz bulantin onunla ilgili değildir bence benim 5 haftalıkken başladı 11 haftalıkken bitti çok şükür sabredin geçer sizinde
ebru23 Seher_ ama ben 24 haftaligim bu zamana kadar yoktu o kadar sık ozeldeki dktorum icme derse icmicem
Emell ebru23 decavit oyle uapiyo. Yemektem yarim saat sonra icmen lazim .o arada sindirirsen sikinti olmuyo
Acaralp ebru23 ebru23 bende de 26.haftda kusma yaptı doktoruma söyledim dedim hiç bu zamana kadar kusma falan yaşamadım ilk defa bugün hap bana dokundu dedim.özele gidiyorum bende doktorum bırak içme dedi yerine de başka ilaç yazmadı