Gulkant_24 Cnscmrtplt benim tanıdığım biri 46 haftalık olmuştu dok sorun yok normal olsun die hiç bir sorun yok diyip hep eve göndermişti suan bebek 5 kilo ile acil sezeryan alındı 😂
Gulkant_24 nurcan05 evt devlette demişler kız da takip etmiyormuş etsede unutuo sancı ile gittii hastanede doğum yapıo sezeryan ile
Sengul12 Temmuzmucizesi26 bende de durumlar aynı 37+3 üm ve 40 ı görücez gibi geliyo ama doktor 40 a kadar gelmezse suni sancı veririz dedi yani yolun sonu 40 🤷🏻♀️
Nesrinozbek Cnscmrtplt 40+0 bugün isal ve kusma başladı çok halsizim pazar gününe kadar gelmezse pazar günü suni sancıyla doğum yapıcam
Fatma05- Bugün 40+2 haftaligiz kontrolümüz vardi ne sancı var ne açılma. Haftaya 41 olcaz bakalim büyük ihtimalle suni verip dogurcam suniden korkuyorum acikcasi cok sancili oldugunu duydum ve suni alipta sezaryene dönmekten acayip korkuyorum 😬😬
Ahsen-Hamza Cnscmrtplt Allah yardımcınız olsun 🫶🏼 benim de ilk kızım 40+3 te istemeye istemeye zoraki gelmişti 😍 umarım şu gibi gelir geçer doğumunuz 🙏