busra_ab Açıklığım yok 38 haftadayım ama sancılarım nstde çok çıkıyor ve ben hissetmiyorum aynı durumu yaşayan var mı yatışım yapıldı bekletiliyorum. Sancılarım 3-5 dkda çıkıyor ve yüksekler… bebekte sürekli bir tarafta toparlanıp duruyor
mombarbie_ busra_ab başta hissetmiyordum bende 7 cm olana kadar acilik suyumu patlattılar ve yarım saat falan sonra sanci basladi keşke yatış yapmasaydınız normal doğum olacaksa cunki 3 gün sürdü benim 4 cm açıklıkla yatmama rağmen ve yorgunluk açlık uykusuzluk beni mahvetti
Merve-betul busra_ab benim szeryana girven hun 3 düzenelo yüksek çıktı ağrın varmı dediler yok dedim doğuma inerken belime battı az bı sure
mombarbie_ _Tazeanne acıma olmuyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz şiş gibi bir şeyle patlatiyorlar su sıcak sıcak akıyor rahatlama oluyor
Minikkimyager busra_ab karnınız falan agriyormu bende merak ediyorum kendi sancimla dogurmadigim için ilkini .kasılmalar mi sancı oluyormuş ilk baslangicta
busra_ab Minikkimyager kasılma ağrı hissetmiyorum doktorlar sürekli alttan elle muayene yapıyor doğumu tetiklemeye çalışıyor sancım var diye açıklığı genişletmek için uğraşıyorlar canımı çok yakıyor artık bu olay ilkinde bu denli zor değildi sancı hiddedeyim diye uğraşılıyor.