mammamiamama Kızlar bebek arabası ana kucağı ne kullanıyorsunuz ya da almayı düşünüyorsunuz ilk gebeliğim. Var mı gözü kapalı önerileriniz 🌸
dlrterzioglu mammamiamama Marka olarak değil ama ana kucağı ile beraber kullanılan baston bebek arabaları var travel sistem çok kaba gereksiz 💔
asell13 mammamiamama prego venüs benek arabası alacam elele elektirikli anakucağı görümcem kullanıyor 5 aylık bebeği gündüzleri hala uyuyor bize vercek artık 1 ay sonra doğumum benim kızda durur inşallah
Daisyy000 mammamiamama Kraft onyx kullanıyorum memnunum ,oğlum 9 aylık, devamlı kullanıyoruz çünkü onda uyuyor 😂
Becem dlrterzioglu hangileri acaba, benim elimde baston bebek arabası benim ikinci çocuğum olacak masraf yapmak istemiyorum açıkçası baston bebek arabasına uygun puset nasıl oluyor
Gizem9688 Joie chrome bebek arabasi ve joie gemm puset. Gözü kapali öneririm. Oto koltugunu da o marka alacagim. Tas gibi kaliteli
cakebabe Becem e bebekte çalıştım puset takılan baston hiç duymadım görmedim belki hanımefendi kabin demek istemiştir