Sizdenbirii1 Hicran Acar devlet hastanesinde ve aşırı yoğun olmasına rağmen inanılmaz güler yüzlü ve naif bir doktor. Ben ikili test yaptırmak için sadece 1 kere gittim ama diğer testler için de mutlaka ona giderim. Belki toplamda 20 tane kadın doğum doktoru görmüşümdür ama hicran hoca gibisini gerçekten görmedim. Sanki beni 40 yıldır tanıyo gibi muhabbet bile etti. Tek dezavantajı çok yoğun olduğu için siz muayene olurken bile odaya bir anda birileri girebiliyo. Bir şey sormaya çalışıyor vs.
Özeldeki doktorum ise gayet insancıl ve babacan bir doktor. Aşırı ilgi beklemiyorsanız gayet ideal. Ben aşırı panik ve aklında yüzlerce sorusu olan bir gebe değilim o yüzden o doktor benim için gayet yeterli 😃 Muayene olurken çok rahat ediyorsunuz. Odada muayene için ayrı bir bölüm var ışığı kısık açıyorlar ortam loş oluyor her şey apaçık görünmüyor. Ultrasonla normal muayene yapsa bile rahat ediyorsunuz.
Perinatoloji takipli bir gebelik olacaksa özel öneririm ama bir iki kez gitmeniz gerekirse devlet de olur