Zeynepkrkytlli karakayahavva00 şimdi eksikleri tamamla canım 30da basla bence Ben 32yim daha başlamadım ama pişmanım yarın inşallah baslicam ama bacaklarım çok agriyo vücudumu zor tasiyo, zor yürüyorum
yeschef-13 myavocado hastanemiz verdi bize ne bir eksik ne bir fazlasını koydum getirilmemesi gerekenler her hastanenin farklıdır diye düşünüyorum fikir olsun diye buyrun
Serpil_07 karakayahavva00 32. Haftadayım yeni başladım yapmaya aklıma geldikçe bavula koyuyorum hazırlıklı olmak lazım 🌸
Mom_boy karakayahavva00 28 haftalıgım bende cok zorlanmaya basladım kendiniz icin pijamalar aldınız mı
Tugba_5534 28+1 deyim sadece lohusa takımın hazır😁 başka bişey almadım haftaya alacağım.Eksik gördükce de alırım,hergece düşün dur kagfayı yicem😴
Esra_Omer_21 myavocado iki kerede saf su ile yıkadım sarı lekeler çok fazla olduğu için öyle giydirilmez atılmaz da sıkıntı olmaz Allahın izniyle ☺️
Hanifedurmus karakayahavva00 ben 30 haftalıkken erken doğum olabilir demişti doktorum korkudan 2 gecede bütün işlerimi halletmiş tim kıyafetleri yıkama ütüleme hastane çantası vs
kubrakarakassoylu Esra_Omer_21 diğer arkadaş haklı çamaşır suyu çok zararlı bebeğin cildine uygun leke çıkarıcılar var, bir kaç kez daha yıkayın bence, çamaşır suyu kıyafetlerden falan zor çıkan bişey her ne kadar göremesek de
Esra_Omer_21 kubrakarakassoylu bebek leke çıkarıcıyda yıkadım canım yıkadıklarımın içinde yeni doğan kıyafetleri yok 3 aylıktan sonra başlıyor çoğu o yüzden içim rahat yeni doğan kıyafetlerini hep sıfırdan aldım bebek deterjanı ile yıkadım yinede teşekkür ederim
Nur8948 Gizem9688 aynı dert bende de var ben çıkaramadım başka ürünler deneyerek. Ablamın oğullarının kıyafetleri vardı tertemiz ama sararmış nasıl olduysa. Çok da güzeller 🥺 bu leke çıkarıcı makine ile yıkayarak mı çıkarıyor acaba yoksa suya mı bastırarak?
Btl_akkurr karakayahavva00 canım benimde oğlumdan kalma zıbınlar kıyafetler vardı makinede 2 sefer olucak şekilde içine beyaz sabun attım yıkadım ilk yıkamada sabun köpüğünde bastırdım makinede bir süre daha sonra yıkadım iki sefer tertemiz oldular çıkamayan leke kalmadı üstelik sararmış olanda vardı bunuda Allah ondan bin kere razı olsun babaannemden öğrendim o söyledi bende yaptım çok şükür artık beyazlarda renkli derdim kalmadı bitti😊🦋
Denizz_ karakayahavva00 Bende 20. Haftadayım dolap alacağım dolap alsam hemen başlarım havalar ısınmadan daha enerjim çokken yapmak istiyorum benim de oğlumdan kalan kıfayetler öyle sararan çok e bebekte baby me marka çamaşır suyu tozu var onu bir gece önceden sıcak su da eritip çamaşırları bekletin çıkarıyor her şeyi