karakayahavva00 Kızlar hastane çantası ne zaman hazırlanmalı bıde ilk kızımdan kalan bebek kiyafetleri var çok azı sararmıs onları nasıl temızleyebılırım. Yıkama ütüleme işleri kacıncı haftada yapılmalı? 28 haftayı bitirdim ama bu aralar çok garıp hissediyorum markete gıdıp gelmek bıle yoruyor.
Temmuzmucizesi26 karakayahavva00 ben 32 de yavaş yavaş başladım zaten anca bitiyor bence ya bugün dursun dinleniyim dedim ertesi gün devam ettim derken 37. Haftadayım anca tamamlandı bir de eksikler çıkıyor hazırladıkça görüyorsun onlarda anca tamamlanıyor
Merve_3351 karakayahavva00 bence hemen başla her annenin 7 ay da erken doğum riski olabilir Git gide daha istemsiz olursun
Gizemmnur- karakayahavva00 ben 32 de yapmaya başladım yavaş yavaş anca toplanıyor eksikler cikiyo onlar alınır yine eğer olursa bide zaman ilerledikce ağırlaşiyoruz hiç o alışverişleri yapcak güç olmuyo şahsen ben gezemedim yani hemen yoruldum 😀 ufak ufak başla bide her ihtimale karşı hazır bulunsun 😊
karakayahavva00 Temmuzmucizesi26 ben 29 haftada başlasam çok mu erken dolabı diğer ay gelecek kiyafetleri yıkasam havalandırsam olur mu
karakayahavva00 Deletedmom_88 bitti mi hazırlıklarınız neler yaptınız 6 yıl ara verince herşeyi unuttum 😊
Temmuzmucizesi26 karakayahavva00 ben dolabı sipariş ettim gelene kadar kıyafetleri yıkadım ütülemedim ama. Temiz bir çarşafa sardım kaldırdım. Hemen dolap gelince de ütüledim yerleştirdim. En sonda hastane çantamı hazırladım. Sizin haftalarınızda bende çok panik olmuştum hadi aniden bir şey olursa diye. Eşime her şeyin yerini gösterdim bak aniden doğum olursa şunları şunlaro kap gel hastaneye dedim 😂 yıkayın siz ondan sonrası kolay erken bir şey olsa da en fazla ütüsüz giyer anneniz eşiniz alır gelir allah korusun tabiki de
mmozaa karakayahavva00 32. haftamda çantayı hazırladım. şuan 34 bir kaç eksik var hala. bende kızımın zıbınları ve unisex kıyafetlerini yıkadım. çamaşır sodası bayağı çıkardı. ama asıl e bebekte varmış oraya bi sorun bende ondan alıcam🌸
Sevilc Haftada hazırladım şuan 35+2deyim ufak tefek bir iki eksiğim kaldı onları da alıp koyacağım göğüs ucu kremi gibi..
asell13 karakayahavva00 bayramdan sonra 35-36 gibi başlayacam canım daha alışveriş yapmadım biraz alışveriş yapıp çantamı hazırlayacam artık
mombarbie_ karakayahavva00 29.haftada hazırlamıştım iyiki hazırlamışım dedim 33.haftada sancilardan dolayı yatış yapıldığı erken doğum riski vardı ve o haftadan sonra zor geçti riskliydi hastanede kendim için hazirladiklarim lazım oldu agirlastigim için sonrasında hazırlama fırsatım olmayacaktı şükür erken doğum olmadı 39+4 te doğurdum
Kelebekmisaliihayat karakayahavva00 ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi. Eksik gördükçe ekleme için zamanınız da olur. Ben 35teyim , yıkadım, yavaş yavaş ütülüyorum, çabuk yoruluyorum. Bu hafta diğer eksiklerimi halledip tamamlamaya çalışacağım.
Mervepera karakayahavva00 25 haftalığım 1 2 haftaya son eksikleri görüp yıkama ütüleme ve bavul hazırlıgına baslıycam zaten uzun sürüyor bitirmesi erken yap dursun ilk kızımda bavulu bitirdiğim hafta (37)suyum gelmisti Allahtan yapmısım 🤭 şimdi de ne kadar erken o kadar iyi 🤭