Koalams 19+1 iz bugün sizde ne gibi belirtiler var şuan neler yapıyorsunuz birbirimizle paylaşalım mı 🙏🏻🥹
Glsnerbss Koalams şuan 19+5 im bu zamana hiç mide bulantısı yaşamadım ama bu haftaya girdiğimden beri ne yesem çıkıyor 🤢 onun harici eklem yeri ağrılarım bel ve kalça kramplarım olmaya başladı 🥺
Missprincess Koalams ben 17. Haftadayım. Elimi karnıma koyunca hissediyorum sadece onun dışında hiç hissetmedim. Bi sıkıntım da yok Allah a şükür
Edali25 Benim bebeğim de tam 19hafta bugün ama hiç hareket hissetmiyorım 4cü gebeliğim geçen hafta doktora gittim haraket ediyor siz hissetmiyosunuz dedi
Gizem9688 19+3 cok sukur büyume agrilari disinda agrim kalmadi. Mide bulantisi da azaldi tabiki. Gebeligin basindan beri olan sulu akintim devam ediyor. Bebegin hareketlerini hissetmiyorum henuz. Ilk bebek. Pıtır pıtır ediyo bazen ama iste gaz da olabilir o. Henuz net hissetmedim. Hissedince daha mutlu olcam. Gecen p.tesi doktora gittik bebişin yüzünü gorduk cok heyecanliydi. 22 nisanda ayrintiliya gircem
Koalams Gizem9688 bende gittim ama daha çok küçük ağzı burnu çokta belli olmadı bende gaz hareketi mi bebek mi ayırt edemiyorum bence 2 3 haftaya daha netleşir 🥹
1aitaj Merhaba 20 haftalik olduk biz menim tek sorunum kilo verdm ilk aylarda simdi ne zaman kilo alacagim diye bekliyorum boyle olanlar varmi🥲
kubranurleo 19+2 hareket hissediyorum ve magnezyum kullandığımdan beri bacak kramplarım geçti. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim bunun için heyecanlıyım ☺️☺️ Ayrıca çatı ağrısı yaşıyorum özellikle çok yorulunca :/
Koalams kubranurleo bende kullanıyorum benimde olmuyor , benimde ağrı oluyor ama ben hareket hissetmiyorum ilk gebeliğiniz mi 🥹 benimde 26 nisanda detaylı ultrasonum cinsiyet ne bebişin
Zeytin17 Bende 19+1 im gaz mı bebek hareketi mi bilmiyorum dalga gibi birşey hissediyorum. Benimde 4 Mayıs da detaylı ultrason randevum var çok merak ediyorum umarım herkes için herşey güzel gider
Zeyy04 Ay benimde 24 nisanda çok merak ediyorum acaba yüzünü görebilecek miyim 🥲 ayrıca karnım gurulduyor gibi oluyo bazen sanırım o hareket ettiği zamanmış 🥹
Nskan 19+4 üz bir kızım olacak inşallah başladım hareketlerini hissetmeye hâla alışamadım ama çok güzel bir duygu 🥹🥹 kuyruk sokumu ağrısıyla başım dertte tek sıkıntım bu diyebilirim 😏
Mlkmr12 19+6 bizde ama alt karnımda kasiklarimda gibi böyle baskı hissediyorum büyüme agrisi o mu oluyor acabaa