Cglglr Kızlar kançıncı haftada göbeğiniz çıkmaya başladı merak ettim. Ben 7 haftalık hamileyim henüz ilk hamileliğim merak ediyorum ne zaman göbeğim olur acaba
Beybun_29 Cglglr başlarda minik minik büyüyor göbeğimi sistini ben fark ediyordum minik minik arttı sanki gaz şişkinliği gibiydi 4. Ayda ayva göbeği derken daha büyük o şekil gidio bı anda sismiyor ama dışardan yani insanların fark edeceği şekilde 6. Ayda fark edilmişti işte hamilemisincok küçük göbeğin diolardi ben belden hiç kılom normalde yoktu 7. Ayda tam belirginleşti şimdi 8. Aydayim öne doğru şişiyor baya belirgin yinede bana kuxuk diolar
mombarbie_ Cglglr 20.haftalarda gözle görülür çıkmaya başladı 30 a doğru artık kendini belli ediyordu
mugemuzn Senmsii benim de öyle valla 😀 sabahları duz oluyordu akşama doğru yemekten siserdi. Bi sabah kalktım inmemiş ve öyle devam etti 😀😀
OzgeKaya 30+3 haftalığız artık dar olarak giydiğim her şeyde ben burdayım diyor ama üstüme gömlek giyince anlaşılmıyor🤭 26-27. Haftalarda dışardan bakınca belli olmaya başlamıştı benim. Onun öncesinde belli olmuyordu😊
Nurfatma1919 birgencanne09 Cglglr zayıf biriyim bebeğimin kilosu haftasına göre gayet güzel ileriyor ama karnım 30 da anca çıkmaya başladı şuan 36 haftadıyım önümü kapattığım zaman yine belli olmuyor
myavocado Cglglr Benim de ilk hamileligim 8-9 hafta itibari ile belirginleşti benimki, 3. Ayda hamile kıyafeti giymeye başladım😅 tabi ben çok da kıla aldım başlangıç kilomdan, bünyeye göre değişiyor sanırım
_handan91_ Cglglr benimde ilk hamileligim 5 aydan itibaren cikmaya basladi 6 aylikken tam belli oldu. Yapi meselesi biraz ☺️
mavibahar Cglglr iç karnınızın genişliğine göre değişiyor. Mesela benim 5. Ayda çıkmıştı. 5 ay kimse hamile olduğuma inanmıyordu 🤭🤭🤭
MaMmedova_ mavibahar 5ayimiza girmeye 2 gün kaldı kiç belli olmuyor 🥹🥹🥹🥹🙂↕️ Ne zaman belli olur diye bekliyorum
Nes7616 Çok zayıfsanız ve karnınız hiç yoksa daha 3 aylıkken bile çıkıyor ben Şuan 3 ayda 6-7 aylık insanlar gibiyim
Nes7616 Kilolu kişilerin karnı geniş olduğundan bebek içerde kalıyor daha çok karın boşluğu müsait oluyor çünkü ve nerdese 6 aylıkken anca çıkıyor
EdaayaZ2 Cglglr o vücut ve karın yapısına göre benim çok çabuk çıkmıştır 15 haftada baya baya belirgindi😇
HmerveK Cglglr benim iç karnım küçük olduğu için 14. Haftada ufak ufak başladı. Şu an 16+4’m biraz belli oluyor☺️
Anneadayiii Cglglr 11+6 olduk ama anlamsız bir şekilde 3 haftadır karnım bariz belli hatta görümcem 35 haftalık hamile ve onun 6 aylık halinde iken olan karnı ile benim suanki halim aynı 😂 ben şok 😂😂