Civciv53 yoo yazdım anlaşılmıyor sanırım aşkım Karadeniz de yaşayan insana laf anlation Rize güzel Trabzon güzel Karadeniz güzel Gümüşhane de güzel yerler var diyip Bayburta yok diom.sen kalkıp bana Karadeniz turu yaptin mi Dion yarın sabah gidicem Trabzon’a hani yaşıyorum ya tamamine gitmesem de hani gördümu söylüyorum sen bir saat tur yaptın ben ise yaşıyorum.. bana göre Bayburta görülmeye değer bişey yok insanı mükemmel ama.sehir sıfır gelişmesi gereken bir şehir aksine Trabzon güzel Gümüşhane şehir olarak değil ama kültürel mirası baya var her yerde müze ve baraj var bu önemsiz önemli olan farklı kültürleri olması size iyi gezmeler dilerim sanki Karadenizi mi kotuledim burda şaka gibi ya Karadeniz geliniyim ben ne diyim daha yaşıyorum o arkadaş anlatmış yer altı şehri lan kapalı kapalı müzeler kapali nereye laf anlatayim tek caddesi var ve ben burda yaşıyorum şuan Gümüşhanedeyim yarın Trabzon senin saatlik geçtin yerlerde ben bir yıla yakındır varım eşim karadenizli tabiki görüyorum bakıyorum ayyy anlatilmio laf ne diyim daha iyi gezmeler…