Lamann Merhaba kizlar!Benim eshim kiz cocuk cook istiyor bir oglumuz var ama tabii ki anne icin fark etmiyor ne olursa dogurucagim.10 haftalik olduk anlayan baka bilirmi tahmini cinsiyyeti ne olur diye🫠
Yaprakdokumuseverr Lamann Bence de erkek. Vücut kafayla ayrık durunca erkek oluyor. 2 oğlumun da ultrasonu bu şekil.
Brknly Lamann burda çoğu kişi bana erkek dedi ama fetal dna ile kız olduğu anlaşıldı yani inanmayın erkek diyenlere bekleyin bence :)
Minejjan istekle olmuyor rabbim neyi nasip ederse o olur çok şükür çocuğumuz oluyor.. kız veya erkek ne fark ediyor acaba :(
petekceee Cinsiyetini belirleyen kromozomu baba veriyor yani kız da olsa erkek de olsa yeter ki sağlıklı olsun demek çok daha iyi.. sonuçta bu sizin elinizde olan birşey olmadığı gibi hesaplayabileceğiniz birşey de değil .. sağlıkla gelsin
Lamann petekceee Amin🙏🏼Gercekten etrafimizda saglik acisindan problemi olan o kadar cocuk var ki bekim hep aklimda saglikli bir bebegin olmasi dolashiyor Allahtan da bunu istiyorum.Sadece eshimin hep hayaliydi sevgiliylen hep derdi sana benzer bir kizim olsun bashka bir shey istemem🫠
Nes7616 Bizimde öyle ama ben ısrarla inşallah erkek olur diyorum her yerde o istiyor diye kız olsun istemiyorum özellikle en büyük ayrımı onlar yağıyor o zaman erkek çocuklarımıza canavar gözüyle bakıyolar
Lamann Nes7616 hayirli bir evlat olmasi onemli kiz olup da hayirsiz olucagina Allah hayirli oglan nasip etsin🙏🏼
Lamann Brknly oylemi😄yanilma az oluyor ama gorduyum kadariyla.Benim oğluma her kes kiz diyordu ama oglan olduğunu ogrendim😄