MervEfehan Kızlar ne kadar süre sonra kilolariniz gitti 25 günlük oldu kızım 13 kilo aldım 4 kilosu gitti sadece kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.bugun bayramlaşmaya gittiğim yerde arkadaşın eşi de yanakların tombiş olmuş deyip durdu çok canım sıkıldı
Bebegim3444 MervEfehan 40 in çıkana kadar verirsin doğum kilomu tabi önemli olan süt olsun diye herseyi yememek sağlıklı beslenip dikkat etmek. Benm 13 günde 13 kilo gitti arkadaşım kırkı çıkana kadar 8 9 kilo aldı.
mavikalpvemavikalp MervEfehan insanlar bommmboş konuşmaya ne kadar meraklılar ya illa can sıkıcaklar Nefret ediyorum hepsinden
Okyanusolmak MervEfehan ben hiç takmadim kilolarimi. Şişko diyen de olmadı çok şükür. Ben 1,5 senede verdim diyetsiz 😂 sonra fıstık gibi olmuştum. Tekrar hamileyim siskoyum mutluyum 🥰 bence hamilelik kadına çok yakışıyor
ayanarta1 MervEfehan aman ne takıyorsnz milleti. Benim eşim normalde beni çok kizdiririrdi kilo aldın diye ama hamile kalınca ben şimdi üzülüyorum oda tam tersi bana moral veriyor normal bunlar şükret geçecek sabret geçecek diyor. Önemli olan o. Evet kilo zor ama dışardaki kimseye bakmayın daha kırk bile çıkmamış. Hemen toparlanan ki vücut
Wish MervEfehan kiloyu kafanıza hiç takmayın, inanın üstüne düştükçe daha zor gidiyor daha çok yeni doğum yapmışsınız… Biraz kendinizi toparlayın hepsi gider
Tubtubi MervEfehan bende 36 haftalık hamileyim. Herkese benim kilom dert oldu. Burnun gözlerin şişmiş ellerin büyümüş. Ee napim yani 😅 Bir hamileye bunları diyince noluyor yani sanki biz bilmiyorduk şiştiğimizi.
Melike_4949 MervEfehan 7 kilo aldım 12 kilo verdim doğumdan sonra göbeğim vardı ama sanki biraz daha erimiş eşimde öyle diyor
Canimoglumee MervEfehan benim hemen gitmişti yani doğum yaptım şişim indi kilolar gitti öyle kendinden 😃