Cilginanne2bebeli68 İyi akşamlar kızlar affedersiniz lavaboya girdim idrar yapmak için çok az idrar geldi neyse tam kalktim derken pat diye sanki kan parçası düştü başına gelen varmi korkmam gerekir mi?
Tuba-788 Cilginanne2bebeli68 ben olsam buraya yazmadan önce hemen bi acile giderdim gebelikte kanama normal değil diye biliyorum ama yaşayan anneler oluyormuş
Cilginanne2bebeli68 Tuba-788 emin olamadım yani tam kanmiydi ama kandi ya kaynanama dedim ne olacak olur dedi
Beybitooo Cilginanne2bebeli68 ayyy iyi misin hemen hastaneye git hiç bi kanama normal değil doktorun görmesi gerek bişey olmasa bile bunu doktorun söylemesi gerek
Cilginanne2bebeli68 Beybitooo ben iyiyim sadece dun bayramdı gün boyu kızımı kucağımda tasidim karnim agridi
Civciv53 Cilginanne2bebeli68 hemen doğum acili olan bir hastaneye gidin. Kanama hiç bir haftada azı çoğu riskli birşey
Cilginanne2bebeli68 Ebks gitmedim ki götürecek insan yok eşimin ehliyeti yok olur kanama dediler umursamadilar bilr;(
bahocum Cilginanne2bebeli68 buradan cevap bekleyeceğinize hemen doktora gidin bence hamilelikte bu bahsettiğiniz şekilde kanama doktor kontrolü gerektirir.
bahocum Cilginanne2bebeli68 kanama olur mu dediler??? Allahım daha neler duyacağız. Canım seni korkutmak istemem ama ben ne yapar eder giderdim o hastaneye. Düşük olabilir ya da ufak bir müdahale gerektiren bir durum da olabilir. Ama gitmezsen önüne geçilemeyecek sonuçlar çıkabilir. Her hamilelikte kanama olmaz ayrıca. Olur öyle ne demek ya
Temmuzmucizesi26 Cilginanne2bebeli68 en kötü ambulans çağırın nasıl götürecek kimse yok eşiniz ne kadar umursamaz hiç arkadaşı akrabası da mı yok sizi götürecek bebeğiniz de sizde tehlikede olabilirsiniz 😔
Sadeceanne2 bahocum kanama hiçte normal bişey değil kese ye zarar gelmiş olabilir düşük yapıyor olabilirsin onlar cahil sizde mi cahilsiniz. Arkadaş 16 haftalık yazık günah değil mi o kadar da büyümüş maşallah Gidin baksınlar yalandan ağrım var. Diyin o anlamaz insanlara
aresinannesi1 Cilginanne2bebeli68 korkutmak istemiyorum ama benim ilk gebeliğimde 21 haftalık erken doğumdan 1 gün önce oldu yarım avuç kadar pıhtı düşürdüm ondan sonra zaten suyum geldi 24 saat içinde
asli_hmz aresinannesi1 benimde aynı şey başıma gelmişti 17 haftalık,rahim ağzı yetmezliği mi var sizde de
Cilginanne2bebeli68 Sadeceanne2 sizi çok iyi anlıyorum tuvaletten nasıl endişeli çıkışta benden kan pirtisi demem bir oldu ne olacak olur dediler eşimle kaynanam zaten gece 12di eşimin ehliyeti yok koyde yaşıyoruz imkan kısıtlı inanın ben zaten koşa koşa giderdik ehliyetim olsa
Hulo2105 Cilginanne2bebeli68 ya kızmak istemiyorum yanlış anlamayın ama nasıl içiniz rahat ediyor? Bebek düşse ne olacak kan parçası düştü diyorsun inanamıyorum ya bende silik pembe gelmişti nasıl acile gittim bilemedim sen bide buraya yazıyosun bide kaynanan demiş ki olur ? Ben ortalığı yıkarım biri beni doktora götürsün diye. Ne desem bilemedim
Cilginanne2bebeli68 Hulo2105 inanın iç durum öyle değil ben orayı burayı yirtsam da bakmazlar bile dun aksama kadar kizim kucagimdaydi bayramda gezdik karnim ağrıyordu zaten de onemsememisgim her zamanki ağrı diye
Didemmma Hulo2105 kimseye kızmayın herkesin imkanı bir değil farkindaysaniz eşimin ehliyeti yok diyo eski kafadaki insallarda olur diyo kıza nie yukleniyorsunuz onun imkanı olsa zaten gider lütfen empati kurarak yorum yapin
Sadeceanne2 bahocum ahh çok pardon. ☺️ pos sahibine yazmıştım sabah körlüğü işte Fark etmemişim UMARIM YERİNE ULAŞIR OKUMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM