Zeynepdnc11 Tgcycl benimki pek sakin değil hareketli canı hiç durmaz bence kişilik ile alakalı olabilir ☺️
ummanela Beyzanur_42 merhabalar Kaan Asaf düşünüyoruz biz de 🌸 ama asaf son dönemlerde çok fazla koyuldu, koymayın diyorlar hep, Ömer Asaf Ali Asaf gibi….
Beyzanur_42 ummanela aynen haklısınız 🤗ben Kaan ismini çok istiyordum ruyamdada gördüm hamileyken o sebepden koyduk asaf isminide esim çok fazla istedi ondan ikiledik diyelim 🤗kendi ismim de çift isim olunca ben çok severm çift isimleri🥰
ummanela Beyzanur_42 benim de çok hoşuma gidiyor Kaan ismi, yanına Asaf da yakıştı. Normalde tek asaf koymayı düşünmezdim ama☺️ Kaan Asaf olarak ikili mi kullanıyosunuz peki genelde ?
Beyzanur_42 ummanela evet cnm ben kayinvalidemlere bile çok kızdım başta şimdi herkes alıştı direk Kaan diyen veya asaf diye cagirmazlar Kaan asaf diye çağırırlar 🤗bendede öyle mesela ülkü Beyza ismim herkez öyle çağırır 🥰
ummanela Beyzanur_42 çok güzel🤍 ben de kullanılmayacak ismi koyma taraftarı değilim. Koyarsam kullandırırım ☺️ bakalım biz de bu şekilde düşünüyoruz net karar verebilirsek🌻
Beyzanur_42 ummanela en güzeli cnm hayırlısı olsun 🤗oğluma adaş gelsin herşeyin en güzelini hak ediyor o minik yavruxaklar 🥰🙈
ummanela Beyzanur_42 oğlunuzun karakteri nasıl peki nasıl yaramaz mı uysal mı🙈 kaanlar çok yaramaz oluyor diyorlar
Beyzanur_42 ummanela çok şükür cnm uysal bı çocuk 🤗rabbim kaderlerinide güzel eylesn inşaallah bizim Kaan asaf oluşunca isim iki ismide agirliyla çok güzel taşıyor paşam çok şükür Rabbime ♥️