Gly-95 Becuk şuan saydıklarınızın bire bir bende yaşıyorum 9 haftalık oldum bende bende çok isterdim mutfağa girememeyi mecbur girmek zorundayım atkı gibi havlu bağlayarak dolaşıyorum 🤮
Hulo2105 Gly-95 valla 15. Haftadan sonra kuş gibi oldum şu an 21 e giricem hiç hamile gibi değilim ağrım sızım bulantım sıfır çok şükür. Bakalım son aylar ne olacak😂
Gly-95 Hulo2105 ayy dur kız maşallah diyelim nazar etme kendine çok güzel ya nazar etme dedim kendim nazar edeceğim sana 😀😀
Gly-95 busbus14 ooo baya yollardan başarıyla gelmişssiniz bu konu da çok tebrik ederim ve çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum 🙏
Gly-95 Yalnizanne bebeğin güzelliği diyelim ona da maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
birLinaannesi Gly-95 kesinlikle 2.trimester 💆🏻♀️ İlk 3 ay ve şu son 3 ayı kafayı yiyecek gibi geçirdim/geçiriyorum.. Sağ salim doğmasını bekliyorum kızımın🤓
balim35 @cLearQueen kusma yoksa çok şanslısınız 😅 15+3 den bildiriyorum acayip mide bulantısı ve kusma var yani karnım aç ama yiyemiyorum çok kötü bir his bu umarım biter
Zeyyno_ Gly-95 Benm şimdiye kadar mide bulantım vardı şimdide yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum 🤷 bakalım son aylarda da hiç rahat olamam heralde tam yaza denk geliyor ve karnım ciktikça nefesim daralıyor
balim35 @Hulo2105 masallahh nazar değmesin 😅😅😅 ben 15.haftadayım hem uykusuzluk çekiyorum gün içinde sürekli uyuyasım geliyor hem mide bulantısı kusma hala devam ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum bunlar olmasa keyifli geçecek de 🤦🏻♀️
Mom_boy Gly-95 28 haftamla birlikte cok zorlanmaya basladım 6 ay cok güzeldi 🥲şimdi ise aglamaktan şişiyorum evimin heryeri beyaz temizlik zorlamaya basladı aglıyorum
perihankrkya Gly-95 ilk gebeliğimde 4 aya kadar berbatin berbattiydi simdiki gebeliğimde 3 aya kadar berbat suan tabi 4 olmaya az kaldi uzarsa yazarım 😂
MorKelebek54 Gly-95 son ayimdayim😂 son 1 aydir da zorlaniyorum yami 8. Aya kadar hersey baba evinde prenses gibi olmakmis bende 😂
Hlimee İlk ve ikinci trimester çok çok iyidi Şuan 28+2 günlüğüz ağırlaştık çabuk yoruluyorum ve mide yanması yaşıyorum ekstra her saniyesi çok güzel çok şükür