bbaby44 Basina gelenler bilir zaten ne olduğunu, benimki sürekli el ve ayak parmaklarimda tekrar ediyor tam geçti diyorum farklı parmakta çıkıyor aile hekimi antibiyotik falan vermisti ama acaba bir hastaligin habercisi olabilir mi doktora gitsem mi
buseyusuf27 bbaby44 bi cildiyeye görünmende fayda var bnce durumu aynı anlat baksınlar enfeksıyon varsa vucutda oda yapıyor
asell13 bbaby44 sürekli tekrarlaması normal değil yada sürekli manikür yaptırıyorsanda olabilir. Oğlumun oldu malesef soğan közleyip bağlamıştım bütün iltihabını söktü kremle devam ettik bütün kış sonunda tırnağı normale döndü çok üzülmüştüm içim yanıyordu. Sizin sürekli tekrarlıyormuş birde
bbaby44 asell13 evet surekli farkli parmak kenarinda cikiyor bende vucudumda iltihap var disa mi vuruyor acaba diye dusunuyorum sezeryan oldm 1.5 aydir haytmd hic olmayan birsey aile hekimi deterjan vs yapar dedi ama ne alaka ayaklarimdami deterjan oluyor sanki en iyisi bi doktora gtmk de cildiye mi bakar buna
asell13 bbaby44 evet canım cildiye gerek duyarsa dahiliyeye yönlendirebilir inşallah ciddi bişe yoktur