Violetaa Selam kızlar adet bitimden 2 gün sonra başladım . Ne durumda devam edeyim mi ? Yardımlarınız beni mutlu eder 🌺
Ozgenurglnc Canım ben hiç böyle şeylerle uğraşmadım adetten bi kaç gün sonra düzenli ilişki olur 2 güne bi ve duş almadan uyu sabah duş alırsın birde hamilelik öncesi vitamin hapları kullan ki sağlık anne sağlıklı bebek olur dedi doktorum
Violetaa @Ozgenurglnc canım inan bende anlamıyorum bunlardan , inofolic kombi hd kullanıyorum doktorum verdi . Hergün bir tane içiyorum . Bide bu ovülasyonu deneyeyim dedim . Bizde şimdi 2 günde bi ilişki deneyeceğiz öyle yapıyoruz . Yumurtlamayı kaçırmamak için işte bide bunu deneyeyim dedim :(
Ozgenurglnc Violetaa Bak adetin bittikten sonra bi kaç güne başla diğer adet gününe kadar deneyin ve bu süreçte folik asit yada doktorun verdiği vitaminleri için benim öyle tuttu hiç ani hareketler de yapma
Aylin-- Ovulasyon testleri her zaman doğru sonuç vermiyor hele ki polikistik hastalarinda takvimle devam ederseniz daha verimli sonuç alırsınız adetten sonra iki günde bir şeklinde cinsel ilişki ve yıkama yapma duş filan yapma mumkunse yat ayağa da kalkma ovulasyom testleri çok strese sokuyor insanı
Violetaa @Aylin-- daha almıcam zaten 7 tane daha var bitsin bi kanalım . 2 günde bi ilişki deneyeceğiz inşallah bu ay mutlu haber alırım 🙏
Aylin-- Denemiş birisi olarak düzenli ilişki diyorum iki gün olması da sperm kalitesini arttırmak için ben kendimi biraz damızlık gibi hissetmiştim o dönem ama.sonucunuz güzel olur inşallah pozisyon da önemli değil bir şekilde yolunu buluyor o ayağa kalkmayın tuvalete gitmeyin yeter en azından hemen gitmeyin
umut0808 Sana tavsiyem bu testi kullanıyorsan günde 2 defa yapman, yoksa kaçırabilirsin gününü, bir sabah bir akşam yap imkanın gücün varsa